Vlastník | vitik | |
---|---|---|
Vloženo | 5.8.2024 | |
Aktualizováno | 17.10.2024 | |
Zobrazeno | 2 539x |
@ Johan82 . Opravdu . Olej sice nevaří, ale určitě dostává zabrat. Tétéčko není špatná motorka, ale do dobré jí dost chybí. Namátkou, pořešit mazání, aerodynamiku, převodovku, brzdy. Odpružení , nádrž na 23 l a vzhled jsou naopak super. Je ale fakt slabá, přesednutí na V strom 800, který má jakože podobný výkon, tak ten působil jak politý živou vodou.
@elvis78 -jel jsem na dvou V stromech 800 a co se týká vibrací tak ten první , dééčko,vibroval okolo 6000 nepříjemně ale přišel mi hladší quick shifter. Druhý byl ten bezpřívlastkový, vibrace nic, ale shifter s tím mlátil hrozně. Na ty vibrace má prý vliv třeba i nainstalovaný padací rám, ale už si nepamatuji, jestli ho to dééčko mělo. Rozmezí mezi jízdama byl skoro rok, testoval jsem stromky hned jak byly k dispozici.
V týhle barvě bude muset bejt furt čistá, jinak bude ultra hnusná
a ještě k tomu BMW R18 a R Nine-T s jasně že Enfilda
F800GS obsah nádrže nic moc, to je pravda a co ten motor, jaký je, kolik vydrží...
NT je zvláštní stroj, pěkně sladěný kufry, to mám rád, Stelvio je krásný ale jak píšeš, novum bude mít ještě spousty chyb, 85TT je krásná ale ten výkon...Suzuki se mi taky líbí navíc tedda mě dostaly ty pocity kus od kusu a nebylo to nějakým nastavením režimu? Jestli ne tak je to teda divný. ale srdcem by bylo to Stelvio ale kdybych nevěděl co s penězy tak vezmu Suzu i Stelvio a ne NT
Mám jí měsíc a jsem spokojen, přesednul jsem z litrové Afriky, která šla do světa. Týden jsem jezdil kolem Baltu s partou na dvanáctistovkách, kecy o tom že jsem vyměnil krásnou Afriku za ošklivý skůtr jim vydržely jen první dva dny, vedoucí schválně vybíral horší vymlácené asfaltky které entéčko v pohodě dává...i na dálnici jsem jim stačil ...tak moc se snažil že mu opakovaně zamrzla jeho garmin krabička převlečená do loga BMW VI, nakonec byli rádi za android auto v ošklivém entéčku ..stačilo připojit mobil zapnout SYGIC a tradá: -DD
Tak s hodnocením ošklivá nesouhlasím a myslím, že by sis nekoupil ošklivou motorku
Ať dělá radost. Tenhle model jasných 10.
Btw, MG fakt vaří 140?
Super
Tak vždy jen pro potěchu a kolama dolu
Naživo je to velice pěkná a funkční motorka, taky sem ji zkoušel.
Proč jsi nešel do nové V85?
Slušnej cesťák od Hondy. Nemyslím, že je ošklivá. Všechny tyto motorky jsou na pohodové cestování. Pobavil si mne hláškou, že na frajeření máš Enfielda proč né. Přeji ti jen super km.