Vlastník | tomas21 | |
Vloženo | 12.11.2015 | |
Aktualizováno | 28.4.2017 | |
Zobrazeno | 13 773x |
Dobrý den,
renovuji 477.00. Cerveno sedou. Nejsem schopen dat dohromady odstin sede na blatniky. Moc prosim o info jakou barvu, odstin, jste pouzil? Jak jste resil tu modrou metalizu? Moje verze je visnove cervena. Lakyrnik mi nabidl fialovejsi verzi "jawa" cervene, coz je spatne.dekuji
fakt pěkná!
Dobrý den, generálkuji stejný stroj se stejnou barvou. Nyní řeším ty chromované boky a nevím jak na to.
Nedal by jste mě kontakt na toho pána co chromuje? Nechal by si nádrž u něho také nachromovat.
Děkuji za info.
Děkuju.
Zdarec. Krásná práce. Nepodědil by ses i se mnou o kontakt na toho pána na chrom? Díky
MOC VYDAŘENÁ RENOVACE, JÁ SE O TO POKOUŠÍM TAKÉ ALE JAKO Z VÝROBNÍHO PÁSU TO NEBUDE. TĚŠÍM SE NA POKRAČOVÁNÍ.
Krásná, jako nová. Chystám se teď renovovat, ty odstíny si podle mě trefil perfektně mohl by jsi napsat jaké to jsou. Předem díky.
Super práce
Super práce
Mistře,
dal byste prosím kontakt na toho pána, co chromoval? Mám stejnou mašinu a výfuk je na tom bídně...
Děkuji
To je pokoukáníčko
. Moc povedený kousek.
Krásný článek a motorka.
Super stroj!
velmi pěkně udělaná čz
Moc pěkná a v původním stavu určitě 10
Jejda, to je nádhera, výborná práce
Tak tohle je fakt parádní renovace !!! Pečlivější a krásnější než původní nový stroj.
Já sice preferuji původní tovární stav, třeba i s historickou patinou, ale tuhle Čízu nešlo nechat "s patinou", kterou měla v roce 2011, to byl hnus ... Krásná tvoje práce i krásný popis renovace. Gratuluji a mírně závidím. Posilube zprovozňovat nebudeš?
Jedna z nejhezčích renovací ČZ 175/477, parádní
Moc hezké , tohle je výsledek, kterého se právě začínám snažit dosáhnout. Mám tvojí čízu uloženou na ploše a když si zoufám nad hromadou špinavých a omlácených dílů dodává mi energii pokračovat.
Nádhernáááá
Zlatá česká klasika
Klobouk dolů...moc krásná práce. Na tohle bych neměl nervy...
Moc pekna jeste dozapojit posilube
Krása.To byla po vojně moje první mašina.
Skvělá práce, radost pohledět
a svezení bude urřitě neopakovatelný
Moc pěkný
supr práce
moc pěkný...
nadherna
Krása, fakt super .. snad se u své taky dokopu k renovaci. Asi nebude tak pečlivá jako tvoje .. Fak jsi odvedl krásnou práci.
Tleskám ve stoje. Moc krásná práce.
Dost pěkná práce. Taky mě to jednou čeká s mojí čízou, ale zatím slouží jako pracovní stroj
Krásná práce .
10 b jasných .
Krásný stroj s chromovanou nádrži a zajímavou barvou, to se moc často nevidí!
10b je málo, další zachráněná Zetka
Krasna prace, 477 je moc krasna a hodne dobra masina
Moc pěkná práce!
Chystám se renovovat Jawu 350/634...také to bude první zkušenost.
Je po napadení kutilem...chci jí vrátit do původní zlaté barvy a zbavit "tuningových" úprav...
Dobrá práce, kolego! Pěkný popis renovace a výborný výsledek (pěkná Číza, málokdo renovuje chrom na nádrži). Jsem příznivec Posilube - jedno mám a druhé oživuji ... Těším se na vzájemné konzultace
(pokud budeš chtít konzultovat)
Díky za povbuzující komentáře, vždy potěší
To Big.One: čerpadlo na motocyklu nebylo, již když jsem ho kupoval, takže časem je hodlám sehnat a zapojit.
Moc pěkně udělaná číza
Je to krasavice, provedl jsi dobrou práci. 10 bodů samozřejmě.
Moc hezky jsi to udělal
. Sám jsem vlastnil takovou. Ovšem čerpadlo PosiLube používej! Není důvod ho vyřazovat.
Teda to je nadhera,jedna z nejhezcich, co jsem kdy videl.Jsem zvedav na ten postup renovace.