Stelvio mi učarovalo od prvního momentu co jsem ho nastartoval. Ten neskutečný projev má fakt koule
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Suzuki DL 1000 V-Strom: Nenašel jsem vhodného kandidáta na bazaru
Yamaha XT1200Z Super Tenere: důvod neuveden
KTM 1290 Super Adventure: Mimo finanční rozpočet
Kawasaki Versys 1000: Po svezení jsem zjistil, že Versys není úplně můj šálek kávy
První dojmy - Je to neskutečnej pocit, když vám pod zadkem začne ten obrovskej motor bublat a vy můžete zatáhnout za plyn, kdykoliv se vám zlíbí. Kdo nikdy neseděl na žádné Guzzi, tak musím jenom doporučit.
Motorku bych doporučil pro - Pro někoho, kdo hledá motorku s duší a jedinečným projevem. Taky pro někoho, kdo rád cestuje.
Doplňky na motorce - Vyhřívané hefty
Přešité sedlo
Sada kufrů - kibex
Deflektor plexi
LED žárovky
Přídavná světla
Na bazaru na mě jednoho dne vyskočilo Stelvio v barvě, kterou jsem na první pohlerd neznal. Když jsem trochu pogooglil, tak jsem zjistil, že se jedná o poměrně raritní edici Italia Tricolora.
Když jsem ji pak uviděl naživo, tak jmi bylo jasný, že spolu jedeme domů.
Projev motoru bylo něco neskutečného. Pro někoho možná zbytečně velké vibrace, ale pro mě to byla motorka s obrovskou duší.
Motorka je to připravená na cestování. Osadit kufry a člověk se může vydat na cestu.
Osobně se mi moc líbilo množství detailů, které má motorka na sobě. Takové drobnosti jako vygravírované logo Moto Guzzi na brýlích, atd.
Jezdil jsem víceméně jen silnici, kde je motorce velmi dobře. Se zadní 180 pneumatikou se dá krásně lámat do zatáček a když tomu na výjezdu člověk zatáhne, tak motorka krásně ustřelí do strany, podobně jako staré boxery od BMW.
Mám podobnou, jen rok 2013 a jak jednou sedneš na Guzzi tak jsi ztracen. Pohodlí, obratnost a dostatečný výkon.
Mal som , gratulujem, a hlavne sedlo na Stelviu je super. Ak máš spolujazdca, ziadna ina motorka nema tolko miesta ako Stelvio, a i poloha nôh pre spolujazdca je perfektna. pri brzdeni sa dokaže spolujazdec krasne zapriet do nôh. Mal som KTM 1290 SA, ale polovička frflala, mam V4 Ducati, je to lepsie, ale stále to nieje ako na Stelviu. Užívaj. a najlepší servis je Moto Kozí Sušice. pan Průcha a jeho parta sa o mna vzdy postarali