Vlastník | Sete | |
---|---|---|
Vloženo | 3.1.2022 | |
Aktualizováno | 22.3.2023 | |
Zobrazeno | 6 198x |
Ahoj, mám stejný stroj. Také občas něco vylepším. Měl bych dotaz, jaký jsi zvolil ten otevřený kryt řetězu? Případně tip na lepší sedlo. Díky za radu. Jinak ať ti to slouží a dobře jezdí.
Pěknou mašinu máš chlape
Tak ať to jezdí a hlavně kolama dolů
Pěkně ji dolaďuješ
, už tam máš i nové sedlo, je to lepší než origo ne další cesty nebo jen se na něm v terénulépe posunuje? Děkuji za typy, první co jsem udělal tak zalepil tu díru za spz
. Ať to dobře jezdí!
Tak tahle se mi líbí mnohem víc, než její větší sestřička.
Vypadá tak nějak kompaktněji.
Super stroj
Koukám, že máme podobné doplňky (já jen nemám rád hlučnou motorku, tak neřeším laďák). S páčkami jsem měl stejný problém - vyřešil jsem kratšími stavitelnými z Alíku a s tím vyměněna i spojková páka na převodovce za delší ramínko a je to teď super. Taky přemýšlím o rozšíření záruky, už třeba kvůli mlžícímu displeji... Ať to jezdí a třeba se někde potkáme
Tak vítej zpátky u správný značky a ať ti dlouho slouží kamaráde!
Joooj tak to je fakt krasnej Advik
To gratuluju
Teda sorry
ten pomerančový přední blatníček slušel mnohem lépe
No ten tvar uz teda nak prezeriem no ta farebna kombinacia je este stale pre mna des. Ale da sa tomu pomoct. Masinka nech sluzi.
Když nehledáš retro motorku s klasickým vzhledem - tedy kulatým předním světlem a jedním až dvěma kulatými budíky, ale hledáš stroj, který dokáže využívat technologie 21. století, zjistíš, že ta motorka je vyloženě krásná.
Parádes
Masochismus to je
ale radostný
Pěkné poježdění přeju a časem sem připiš dojmy a nové poznatky /ve srovnání s 950 ADV/. Předem děkuji
Vypadá fakt very good!
Parádní Kačenka
těším se na srovnání s ostatními
Sice jsem jí ještě neviděl live, ale i tak ti jí tu pochválím, abys neřek..
Jasných 10
parádní stroj