-
3Odpovědí
Zkušenosti s hydroštelama ?
Chtěl bych poprosit zkušenější, jestli je napadne, kterým směrem bádat, jestli neuslyší něco víc, nebude nějaký nápad... Levá strana se mi ozývá zřetelně jako šicí stroj. Pravá přede potichu (přiměřeně stáří stroje). K poslechnutí v odkazech na YouTube
-
3Odpovědí
neporadil by mě někdo z okr. Jičín, Hradec Králové s obsluhou
Dobrý den. Koupil jsem si moto Honda goldwing gl 1500, rok 1991 a nemám žádný manuál a nevím co na co je. Je toho zde tolik a nevím si s tím rady. Neporadil by mě někdo z okr. Jičín, Hradec Králové s obsluhou Honda goldwing gl 1500, když přijedeš, zaplatí
-
3Odpovědí
Opelichaný chladič
Zdravím Musel jsem sundat chladič na starší motorce. Vypadal oprejskaně, tak ho chci trochu ošlechtit. Nikde neteče, nesákne. Jen na povrchu pod oprýsklou barvou jsou bubliny, puchýře - a bílý prach. Materiál si tipnu na nějaký hliník. Máte někdo zkuše
-
0Odpovědí
Nosič
Ahoj, nevíte někdo zda se dá použít zadní nosič zavazadel z 1800 na 1500?
-
1Odpovědí
Problém při výměně rozvodových řemenů
Ahoj Potřeboval bych pomoct s nalezením chyby v postupu, co jsem udělal blbě. Postupoval jsem podle trochu skoupých instrukcí v manuálu, ale hlavně podle videí na YT. Zvlášť jedno tam je velice podrobné, detailní. Nastavil jsem značky na klikovce i ř
-
1Odpovědí
Demontáž zadního hlavního brzdového válce
Máte někdo zkušenost s demontáží (a samozřejmě s následnou montáží) zadního hlavního brzdového válce ? Nějaký tip, fintu, jak na to ? Krapet jsem se zaseknul na půli cesty. Mám dole výfukové svody, kastlík baterie, uvolněný válec i nádobku, odpojenou zadn
-
0Odpovědí
Osvětlení SPZ
Zdravím, kolik toho musím rozebrat abych se dostal do zapadlé vypálené patice žárovky osvětlení SPZ, GW 1500. Děkuji za info. Pavel
-
3Odpovědí
Rozměr O-kroužku podle označení katalogového dílu
Nevíte, kde bych našel rozměry O-kroužků a gufer podle katalogového označení náhradních dílů? Jedná se mně např. o O-kroužek Honda 91308-MJ0-003. Pod tímto označením se dá koupit kolem 3 EUR, ale plus poštovné. Nechce se mně zjišťovat rozměry podle staré
-
3Odpovědí
Seřízení spojky goldwing 1500 se
Po výměně za cnc pačky jsem na stojanu startnul a zkoušel hazet kvalty vše v poho ale když jsem vyjel na silnici ta po přeřazení motor řval ale motka nejela jako by byla spojka sepla a klouzala Jak to seřídím Díky
-
2Odpovědí
Neutrál
Ahoj. Shodil jsem moto z hlavního stojanu a zhasl mi neutral. Od té doby mi moto nejde nastartovat, neukáže ani zařazeno zpatecku. Už se mi to kolikrát stalo, ale vždy se mi to nějak povedlo rozsvítit ( neutral). Teď nic. Myslíte, vadné čidlo neutral? Dík
-
2Odpovědí
Rozdíl ve výkonu goldwing 1500 a 1800
Ahoj chlapi,zajímalo by mě, jaký je rozdíl ve výkonu goldwinga 1500 a 1800 a jaký rozdíl je v jízdních vlastnostech. Díky za odpověď.
-
2Odpovědí
Blinkry neblikaj jak maj
Ahoj, vyskytla se mi závada na elektroinstalaci. Blinkry občas dělají co chtějí, za jízdy svítí pořád, při odbočování jdou rychle. Když uberu plyn a vymáčknu spojku tak jdou normálně. A když přijedu k baráku a vyřadím, dám moto na boční stojan abych si ot
-
5Odpovědí
generálka motoru
Zdravím, sice vím, že je to do určité míry individuální, ale jaký je nájezd motoru před tím, než by se měla udělat generálka motoru. jinými slovy, při jakém (orientačně) nájezdu se ještě vyplatí 1500 koupit. díky Pavel
-
4Odpovědí
zpětné zrcátko
Zdaravím, poradí někdo kde sehnat sklo do zpětného zrcátka na levou stranu, Goldwing 1500. Díky Karel
-
4Odpovědí
sviti a nesviti spodni svetla
Ahoj motorkari,dokaze mi nekdo vysvetlit jak funguji spodni pridavna svetla ( original ) na goldasu? po nastartovani vecer v garazi svetla svitili,ale druhy den uz ne. Je to nejaka zavada na elektro,nebo je tam nejake cidlo,ktere svetla spousti pri setmen
-
0Odpovědí
Jde špatně do otáček
Ahoj.Mám malý problém Můj Golďásek jde špatně do otáček.Při pomalém přidání plynu se jako dusí ale stačí přidat rychleji nebo víc plynu a vše O.K.Ve vyšších otáčkách už letí jako předtím.Dal jsem nový vzduch. filtr,svíčky a nic.Do teď bylo vše normální.Dí
-
3Odpovědí
Odstrojení kapotáže
Rád b jsem nechal seřídit karburátory. Opravář je vcelku ochotný, ale musím si oddeklovat sám kapotáž. Jak tu zvládnout bez poškození? Je někde návod na odstrojení motorky? Děkuji Roman Trutnov
-
4Odpovědí
předek plave
Ahoj,potřebuji poradit. Při rozjezdu a zároveň odbočování vlevo,jen vlevo, nebo pomalé jízdě vlevo cítím, že mi předek vybruje,trošku se jakoby třepe. Dělá to jen při zatáčení vlevo při malé rychlosti. Pokud jedu rychleji, tak nic,guma OK,ložisko dáno nov
-
1Odpovědí
výška sedadla
Zdravím kolegov, nedávno som predal svojho pana 1100 za účelom, aby som si zaobstaral Goldwiga 1500 - čo je môj sen. Z technických údajov som zistil, že ročník 1998 by mal mať výšku sedadla nad zemou 740mm. Môžete mi to niekto potvrdiť, kto vlastníte tent
-
5Odpovědí
Výměna oleje ve vidlicích
Zdravím všechny. Mám dotaz na zkušené odborníky. Potřeboval bych vyměnit olej ve vidlicích GL 1500. Četl jsem manuál o různém obsahu v každé vidlici a jednoduchém vypuštění spodním šroubem a nalití horní matkou. Nicméně samotnému se mi do toho nechce. Mám
-
3Odpovědí
MP3 připojení
Potřebuji připojit MP3 přehrávač na GL 1500/1994,nevíte někdo jak na to?Díky.
-
3Odpovědí
rychloměr na GL 1500
Zdravím , mám dotaz jestli někdo nevíte jestli rychloměr na GL 1500 americké verzi ukazuje ujeté kilometry v mílích nebo v km. ? A co na to při STK ? Případně jde to nějak předělat ? Dík
-
4Odpovědí
servis
Mam dotaz.Mám motorku Honda Goltwing 1500.Potřeboval bych provést výmenu oleju a filtru a zkontrolovat další věci.Nevíte někdo o nějakem slušném servisu kdo ma s Goltwingama zkušenosti?Díky za radu
-
6Odpovědí
Přední osa a ložiska
Mám se svým GL drobný problém. Při náklonu cca o 15 stupňů cítím mírné brnění a hučení na předním kole. Asi ložiska. Výměna asi není problém ale mechanik u kterého jsdm to měl vloni na přezutí mi poškodil závit na ose a už to asi nepůjde po rozerbrání dát