bmw_r1300gs_cartec




rychloměr na GL 1500

Odpovědí (3)
  • 0

    28.10.2016 od ja1

    tak bud to ukazuje ujeté míle nebo ujeté kilometry,- na stk řeší ukazatel rychlosti a to lze vyřešit jiným číselníkem-pokud je analog.

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.10.2016 od Curtiss

    No tak pokud je ukazatel v mílích, tak i počítadlo bude v mílích, což je celkem logické. Nevím, jak na STK, ale vzhledem k tomu, že u nás jezdí dost goldwingů s tacho v mílích, tak asi problém nebude. Řešení existuje jediné - výměna budíků za km, samotný číselník asi nestačí.

    Doplněno:

    tak bude dělat servis podle mil..na nic jinýho to stejně není. stk chce rychloměr a ne počítadlo najeté vzdálenosti. kde nelze zjistit co ukazuje

    1.11.2016 od ja1

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.11.2016 od bob-dreamer

    Nesetkal jsem se ještě s žádnou motorkou, aby měla rychloměr (analogový) pouze v mílích, ale pokud je v mílích, je tam vždy také stupnice v kilometrech a to jim na STK stačí. Někdy je možné se setkat s tachometrem v kilometrech jako hlavní stupnicí a v mílích jako druhou drobnější. Taková motorka má kanadský původ. Počítadlo vždycky počítá podle té větší - výraznější stupnice. U tachometrů s oběma stupnicemi jsou dole uprostřed tachometru nad sebou uvedeny míle a kilometry, nebo kilometry a míle. Ten větší a výše položený údaj platí pro počítadlo.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist