-
15.1.2025 od vibrace
Dobrý den. Koupil jsem si moto Honda goldwing gl 1500, rok 1991 a nemám žádný manuál a nevím co na co je. Je toho zde tolik a nevím si s tím rady. Neporadil by mě někdo z okr. Jičín, Hradec Králové s obsluhou Honda goldwing gl 1500, když přijedeš, zaplatím ti palivo, dáme si potom kávu a pokecáme. Děkuji Venda Myštěves
-
16.1.2025 od ronda
Návod v odkazech, viz kolega. Jinak většina věcí se dá intuitivně. Údržba je v pohodě, zatím jsem neobjevil záludnost, spíš je to o optimálních postupech. Dost se toho dá vykoukat na YouTube. No a pak se toho nebát
a při rozebírání si radši vše fotit a popisovat. Bývá to, jak když Hanzlík rozebíral ve Sněženkách Trabanta...
Nechanicko je "můj rajón", tak kdyby bylo něco potřeba, můžeme se domluvit. -
16.1.2025 od Obdélník
Tady máš návod v češtině.
www.motorkari.cz/motokatalog/honda/honda-gl1500-goldwing.html -
19.1.2025 od TP602
Až si budeš chtít udělat přestávku při čtení návodu, tak doporučuju se podívat na toto video - dokazuje, jakou má Goldwing výdrž. Borec napřed přidělal pár trubek jako padáky, plech pod vanu a jezdil offroad. A nakonec si dali závody s Austin Teylerem (několikanásobný US mistr do strmého vrchu). Bohužel ten poslední kopec nedal a mašina se asi desetkrát převrátila ze strmého svahu. Jasně, nespravoval všechno, třeba rádio nechal být, ale rozchodili to a nakonec to dostal i z té divočiny