husqvarna_svartpilen_801_2




EICMA Miláno 2007

Kapitoly článku

Z novinek zaujme především nový skútr Pacific 125, který tak navazuje na dříve představenou padesátku. Jedná se o praktický městský skútr, který je určen především na každodenní použití do města. Hmotnost 89 kg a kompaktní rozměry Pacific pro tento úkol předurčují. Vzhledově velice pěkný je přední větší halogenový světlomet. Trochu jen zamrzí absence kotoučové brzdy na zadním kole. Na italském trhu bude skútr k dispozici za 1680 eur, což je myslím na tento objem slušná cena.


Další novinkou výrobce je rozšíření řady Tango o dvě varianty maloobjemové dvoutaktní padesátky, která tak nabízí i nejmladším jezdcům pořídit si maximálně univerzální stroj jak do města, tak do menšího terénu. Motocykl se vyrábí ve dvou variantách a to ve verzi Tango 50 a Tangoo! 50. Rozdíl je však minimální pouze ve zbarvení, jinak tvarovaném předním kotouči a lehce odlišných řidítkách.



Stroj vypadá na první pohled velice univerzálním dojmem a nabídne svému jezdci kromě praktičnosti jistě i dostatek zábavy. Cena byla stanovena 2626 eur.


Nás zaujal v expozici především nový stroj pod označením e-Bicy, který přináší kombinaci tradičního kola a pohonu elektromotorem. Jedná se o kompaktní stroj klasických tvarů, který se rozměry a vzhledem neliší výrazně od klasického kola a dokáže svému majiteli zpříjemnit nejeden výlet za nákupem, či kratší cestou do práce. Jezdec má k dispozici elektrický motor (36V/14A), který spolu s bateriemi nabídne dojezd 30km při rychlosti 20km/h. Jediným úskalím pro běžné ježdění bez elektrického pohonu je tak hmotnost, která činí 40kg. V nabídce je toto kolo s elektrickým pohonem v červeném a modrém provedení. V Itálii byla stanovena cena na 599 eur.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist