gbox_leden



Všude dobře, tak co doma?

Parta kamarádů z jedné vesnice opět sedá do sedla a vyráží vstříc novým dobrodružstvím a zážitkům. Týden tvrdě vyšetřeného času v práci se snažíme využít na maximum a tak i tentokrát nás čeká několik zemí a pořádná porce kilometrů. Pohodlně se usaďte, nalejte něco dobrého do sklenky a za celou naši partu vám přeji příjemné počtení... :-)

Kapitoly článku

I dnes se vydáváme na další ze svých vytoužených motovýletů a pokud vše půjde dobře, čeká nás spousta kilometrů po nejznámějších úsecích Rakouska, Slovinska a Itálie. Snad zvládneme i kousek Švýcarska a možná, možná bychom to mohli vzít až do Chorvatska k moři, kouskem jadranské magistrály, a proplést se přes hory k bývalému vojenskému letišti ŽELJAVA.

Silnice směrem na vyhlídku Kaiser Franz Josef höhe

Tentokrát nás jede šťastných 7 a to už je teda slušná parta.

  • Jirka – Yamaha XT1200 Supertenere - Vedoucí skupiny A
  • Aleš – Honda XL700V Transalp
  • Radek – Suzuki DL650 V-Strom
  • Martin – Suzuki DL650 V-Strom – Vedoucí skupiny B
  • Čert – Suzuki DL650 V-Strom
  • Petr – Honda XL650V Transalp
  • Ondřej – Suzuki DL650 V-Strom - Fotograf

Protože taková velká výprava není jen tak, proběhlo před samotným odjezdem několik informačních schůzek – všichni budou mít motorky v pořádku, všichni vlastní povinnou výbavu, nikdo nic nezapomene, každý zná přibližnou trasu a hlavně veze nějakou důležitou a přínosnou věc pro celou partu – jeden kamery a foťáky, druhej zase sadu nářadí, třetí malý kompresorek a lepení, čtvrtej flašku slivovice, pátej flašku rumu… no zkrátka není co řešit, stačí jen naložit všechny ty krámy na motorky, zkontrolovat kreditky, peníze, cvrnknout o startér a vyrazit vstříc novým zážitkům!

Krátké video z našeho cestování: 
https://youtu.be/h5dl5kL3Dp0

Přibližná mapová kostra našeho výletu

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):


TOPlist