Vlastník | BigRad | |
---|---|---|
Vloženo | 4.5.2014 | |
Aktualizováno | 16.4.2017 | |
Zobrazeno | 4 809x |
Jerry_mysak: Hele, ony existujou daleko vymazlenější "vánoční stromečky" a bez generátoru.
Pomalu se pusť do toho svýho, dej tam barevný, ony ty černý by byly stejně blbě vidět.
Užívej si Golďáska, je to boží.
Netaháš v kufrech generátor, aby to vše utáh?
Dobrý chlape. Taky jsem o něčem takovým chvilku uvažoval, ale voni černý ledky nedělaj
BožíJezdec : Jo, máš pravdu, protože každý motorkář má nějakou úchylku - už tím, že je motorkář.
...nebo někdo dělá z hezkých motorek slátaniny typu kaférajcer, ale když se mu to líbí, tak proč ne, mně to neva když na tom jezdit nebudu, žejo.
...a ta Tvoje je taky hezká, tak bezva kilometry.
Přeměna motorky na vánoční stromeček je typická úchylka goldwingářů
Motorka hezká, ať slouží.
Zdar pekný stroj,nevieš prosim ťa poradiť kde sa dá tak pekne očalunit sedačka.
Zdar chlape, velmi krásný stroj. Doufám, že se Ti podaří dorazit na naši akci Vítání jara v Bruntále. Uvidím tak Tvůj stroj na živo a můžeme pokecat.
Super.Skvely svetla. Kde koupim to plexi za spolujezdce?Diky.chrombobo
A když si všichni budem dávat 10b a tvářit se, že se Všem všechno líbí, tak potom hodnocení ztrácí smysl.
Já Ti vůbec nehaním, každý podle svého gusta.
Kdybych měl Rocket III (kterého jsem chtěl před GW), tak by vypadal jinak.
Ke GW to patří, doplňků hafo...taky Ti nehaním to Tvoje a nedávám 4 body, je to otázka názoru a je víc těch, kterým se líbí, hlavně tedy mi
Trošku cirkus, nééé.
Díky za hodnocení, ale když koukám na Tvou Hondu ... no snad se k takové taky dopracuji tak do 5let.
To je max jak se GL dá vyšperkovat.
Dávám 50bodů
Garden
No, tož tedy, kurňa, tomu říkám zapálení pro věc
Ne že bych byl zrovna založením zdobič, viděl jsem hodně GW kterým majitelé svou urputnou snahou vylepšit životní standart výtobcům příslušenství spíš uškodili, v některých případech až fatálně
. Musí to být něco jako závislost ženy na plastických operacích
, některá neví kdy přestat. Nicméně, tohle je nakonec opravdu hezké.
Dávám deset, už jen za tu cílevědomost
Obecně na "autobusy" moc nejsem, musím ale uznat že tenhle je opravdu krásnej a luxusní. 10 bodíků
Krásný stroj, moc hezké fotky i komentář.
Golďase (1500) jsem řídila jen jednou a přesně, jak píšeš, ta snadná ovladatelnost mě překvapila. Do zatáček jde úplně sám. Ovšem pro jakýkoliv pohyb bez motoru mi chybí svalíčky
Díky Ti za milý komentář. Posílám pozdrav a 10 bodů k tomu
Další větší motorka po Mačlesu
Parádní stroj chlape
Ďakujem za pochvalu.
Ten svet je tak malýýý, vždy to ríkam
Prajem veľa šťastných kilometrov do novej sezóny.
Mimochodom, parádne delo!!
Nádhera
gratulace
Pěkně namašlená. To se musí "dobře" leštit. Taky to znám, ale ty tam toho máš víc. Šťastný km
Máša je super a to co na ní je, stojí ranec. Fakt pěkný.
Mám na tebe dotaz, kde jsi koupil tu bundu s logem GL. Tu bych taky rád nebo něco podobného. Nemohu nikde sehnad oblečení s logem. Poraď díky.
toje krasavice"inteligetní!.Jedině za 10,
To je monstrózní bajk. Fakt paráda
No tak ten je vymazlenej, to musej všichni čučet. Dávám 10b.
Máš to krásný
krásná užívejsi ji
Zdarec,no pánečku ty ji máš vyšperkovanou!
To je kočár
Nádherná, jistě i pohodlná, spolehlivá, prostě super strojovna.
V pohodě a klídku si jí, i s manželkou, užívejte.
Hodně štěstí na cestách a třeba se někdy uvidíme i tady, co ?
Je to paráda
10 bodů
Mooooc pěknej parník
10b
Tak to jsme měli stejný sen, až na to, že ty jsi si ho už splnil. U mě jasná deset.