-
3Odpovědí
Nastartuje jen jeden válec a po chvíly se chytne až druhý
Ahoj řeším problém. Když startuju motorka sice chytne ale jen na jeden válec. Druhý válec se chytne a normálně potom funguje. Ale když to nechám na volnoběh tak se chytne až tak za 3-5minut a musím to trochu protočit. Když to rozjedu i na jeden válec tak
-
3Odpovědí
Hvízdavý až kovový zvuk motoru
Vlastním Virago 535 - motor má při neutrálu hvízdavý zvuk. Pří jízdě má motorka kovový - skřípavý zvuk na všechny rychlosti. Na výkonu to není znát - má sílu, jede pěkně. Má někdo podobnou zkušenost? Díky za odpověď.
-
2Odpovědí
Podvozek
Zdravim prosim ještě o radu na dobré silnici jede dobře ale jak najedu třeba na spoj asfaltu nebo nerovnosti tak se motorka zavlní.Děkuji
-
2Odpovědí
Kardan
Zdravím mám podobný problem při pomalé jízdě a při záběru klepání v kardanu a vybrace v ř?dítkách.
-
1Odpovědí
Zamena civek
Zdravim, Na viragu 535 mi odisiel uz druhy regler. Vpredu akoby od miesta kde su cievky pocujem take rapitanie ako ked prebija sviecks...tipujem na vadnu cievku ale mozno to ide z ineho mista. Fajku som kupil novu a vymenil. Chcem vymenit cievky a mam 4
-
2Odpovědí
Prebija
Zdravim, Uz stracam nervy...motorka stale prebija. Po nastartovani stupalo napatie na baterke az na 18V. Kupil som novy regler, osadil a stupa na 19V. Ptemeral som diody..vsetky zhodne 0,49...pomeral som odpor kontaktov statora medzi sebou..vsetky 0
-
1Odpovědí
Cuka, hupe na male otacky
Nazdar, Virago 535 pri nezkych otacka pri konstantnim plyne a dole kopcom bez plynu mierne cuka. Je to normalna vlastnost alebo ....v com moze byt chyba. Za plynom ide pekne aj v otackach. Karbce vycistene, sviecky nove, zmes nastavena. Synchro z casti
-
6Odpovědí
používání 98 benzinu
Začal jsem točit 98 benzin.Má zkušenost je dobrá.Menší spotřeba,malá finanční úspora, klidnější chod motoru,vyšší výkon,rychlejší akcelerace.Má někdo zkušenost co to udělá s motorem při trvalém užívání ?l
-
3Odpovědí
Vykuchání výfuku, nastavení karburátoru?
Čau, mám virago a moc se mi nelíbí zvuk.. Kromě možnosti laďáků který nemají moc smysl za tu cenu pro mě, ale našel jsem že lidi vyndávají ty tlumivky ve výfuku. Dělal to někdo? Jak to jde vyndat? Koukal jsem na nějaký video. Musí se to odvrtávat nebo se
-
1Odpovědí
STK - musím mít stojan?
Zdravím, mám motorku bez hlavního stojanu, koupil jsem ji jen z bočákem. Posledně mi technik na STK řekl hned na začátku, že můžu nechat motorku jen na bočním stojanu. Teď mám jít ale opět na technickou... Co by bylo, kdyby zjistili, že hlavní stojan vů
-
1Odpovědí
stažení magneto flywheel
Ahoj. poraďte prosím, jak stáhnout magneto flywheel? Povolil jsem tam těch 6 šroubů + ten jeden středový. Nasadil dvou ramenný stahovák a docela silně jsem to stahoval ale nic. Je na to nějaký extra stahovák? nebo jak to dostat dolů? btw: když dává
-
3Odpovědí
zapínání klíčku zapalování
Po zapnutí klíčku zapalování palivové čerpadlo nereaguje (necvaká) a startér nejde také.Pouze svítí světla.
-
1Odpovědí
Mazání zadní vidlice
Prosím o radu jak a čím mazat zadní kyvnou vidlici.
-
1Odpovědí
Nestartuje
Dobrý den,,koupil jsem Virago 535 .Pokud jezdím každý den,vše je OK..Jakmile motorka cca týden stojí nechce nastartovat,-čerpadlo natlakuje karburátory,,ale nenaskočí -,baterka OK. Stačí do sání stříknou trochu benzínu a na cvrknutí jde !!!! Poradí mi n
-
5Odpovědí
Střílení do výfuku
Koupil jsem virago s laděnými výfuky, při ubrání plynu mi střílí do výfuku. S bohatostí jsem si pohrál( začal jsem dvě a 1/4 otáčky od zašroubování) a žádná změna. Ani při dotažení ani při povolení. Původní majitel tam lil Vervu, sice jsem už tankoval 95
-
1Odpovědí
Baterie XV 535
Zdravím.nemáte někdo zkušenost s náhradou klasické údržbové kys.baterie YB 12AL za nějakou rozměrově stejnou bezúdržbovou?Nikde jsem rozměrově stejnou,aby vešla do kaslíku nenašel.Díky.
-
2Odpovědí
Zkratuje
Dobrý mám takový problem.Ráno přijdu aku vybitá nabiju motorka nastartovala ale začaly se zahřívat pojistky až střelila 30 někde to má skrat. Setkal se stím někdo?¨Diky za rady.
-
4Odpovědí
Nestartuje, motor pretaca ale nenaskoci
Zdravim, virago 535 starter preraca motor ale nenaskoci. Po rostlaceni naskoci hned, volnobeh v pohode, synchro urobene. Bezi dobre ale ked ho vypnem tak zase pretaca a nenastartuje. Cim to moze byt?..kabrburator som cistil..
-
3Odpovědí
Výfuk - tlumící vložka
Zdar pánové ....Nekuchal někdo z vás na 535tce z koncovek výfuku vnitřní tlumicí vložky ? Nemá někdo fotky jak to vypadalo? Nebo neválí se někomu doma ? Před 3. léty jsem koupil Virago již s vybrakovanými výfuky.... Zvuk to má sice parádní , ovšem letos
-
4Odpovědí
Motor vydává vysoký zvuk
Ahoj kolegové. Stává se mi, myslím, že při nižších teplotách častěji, že při jízdě ve vyšších otáčkách a rychlosti začne motor vydávat vysoký zvuk (něco jako vrtačka nebo mixér) a přestane to až když hodně zpomalím. Ten zvuk, když začne, není závislý na
-
1Odpovědí
Výměna těsnění u kardanu
Zdravím, je složité pro laika vyměnit těsnění u kardanu? ( Virago 535 rv.1997)Dali jsme nový olej a ten vytekl přes těsnění, které už nejde víc dotáhnout. Karel.
-
1Odpovědí
Řidítka
Zdravím všechny, prosím o radu. Chci na své Virago 535 dát vysoká řidítka a trochu si lámu hlavu s připojením elektriky do ovladačů řidítek. Vše asi bude dost krátké. Lanka se dají prodloužená koupit, hadička pro brzdovku nastavit, či koupit delší, ale co
-
5Odpovědí
Karburator airbox a přechod mezi nimi...
Zdravim a chtěl bych se zeptat, nemáte nějaký fígl jak dostat na karburatory zpátky takový ty gumy co jdou z airboxu??? Jsem zjistil ze je to docela problém. Obzvlášť u te zadní... děkuji
-
4Odpovědí
Spojka - opakovaně slepené lamely
Ahoj! Po výměně spojkových lamel se spojka po odstávce slepí a povolí až po cukání motorkou vpřed/vzad se zařazenou rychlostí. Začalo to zlobit až letos po zimě, rok a půl po výměně spojky. Při jízdě funguje všechno jak má, spojka nezlobí. Na Viragu je
-
2Odpovědí
kde se nachazi regulator nabijeni
poradte mi prosim kde se nachazi nabijeci relé u virago xv535
-
4Odpovědí
otáčky
Zdravím, koupil jsem manželce 535 Virago a chtěl bych se zeptat, při přidání plynu a opětovném uvolnění plynu zůstávají otáčky chvíli nahoře než spadnou dolů. Je to u Viraga normální nebo je někde chyba? Díky moc za rady.
-
1Odpovědí
Brzdový třmen Virago 535 1 vs 2 pístek, záměnný?
Nevíte prosím někdo, jestli je záměnný přední třem jednopístek za dvoupístkový?
-
0Odpovědí
Spojkový koš
Zdar pánové ... Potřeboval bych poradit ... Trošku přes zimu kontroluji na Viragu, co je třeba doladit , mrkl jsem i na spojku a lamely , ty jsou v pohodě, ale zjistil jsem vůli na spojkovém koši, což by mě tak až nevyvedlo z míry ,jelikož je asi uložen
-
7Odpovědí
Ako zmerat či dobija?
Zdar ako zistim či mi dobija baterku resp zmeram? Dik
-
2Odpovědí
Vyfukova koncovka
Zdar hoši bude sa dat tato koncovka https://www.mtt-brno.cz/vyfuky/201-vyfuk-chopper-turn-out-2000100270066.html Na 535virago alebo radsej nie.