Vlastník | 125Marek | |
---|---|---|
Vloženo | 1.12.2012 | |
Aktualizováno | 17.2.2016 | |
Zobrazeno | 6 072x |
Ahoj,koupil sem Blatu enduro pro syna a teď se vyskytl problém. Když ubere plyn zůstávaji vysoké otáčky. Nevíte někdo co by to mohlo bejt za problém? Díky Karči
Vidím že další "blaťák", posílám 10
Přeji mnoho šťastných a klidných kilometrů bez nehod.
Vymazlenej strojek
to za mých náctiletých let jsme byli machři, když jsme měl bouranou dvacku z Itálie
Tohle je jinej level.
A´t slouží
Ahoj, chtěl bych se zeptat jek by si ohodnotil blatku vím , že když máš obě 125 tak asi dobře :D , já teď přemýšlím nad koupí ojeté Blatky tak jsem se chtěl zeptat jestli je údržba náročná a jak se zdá spolehlivá ,protože je Blatka v téhle kategorii pro mě asi nejlepší motka předem děkuju.
Zdar Quito, nevím od koho čerpáš zdroje, ale měla být
Totiž zkoušeli chladič oleje. Motor je původně dělaný do kapotovaný 125, kde byl usměrněný proud vzduchu, a tak se mohla chladit převodovka. Jenže u BXE ani u BXM tomu tak není, a olej se tudíž hřeje a musí se tam dávat 20W50... Olejový chladič by snížil opotřebení motoru při letních teplotách a pomalé jízdě v terénu, kde se vše nadměrně hřeje.
Ale je to jen ve fázi vývoje. My jsme to měli prý otestovat
ale nakonec z toho sešlo, lebo při pádu, který bude hooodně, by se mohl urvat a co pak s tím cca 200 km od Blanska
Čau, nevím jestli neřeknu blbost ale někde jsem četl ,že prej údajně měla být vodou chlazená je to pravda díky.
jj díky
Zatím je v garáži a čekáme, až bude hodně sněhu a začneme dělat i s touhle Blatkou blbosti
Tahleta barevná kombinace se Blatě moc povedla
Ať slouží
To není koblížek jako koblížek...
Moc dobré hodnocení motorky, obzvlášť figuru "koblížek na silnici" bych někdy ráda viděla naživo
každopádně 10 b, za motorku a hodně užitečných informací
Tak tohle je hukot jako...
Ale že to budete vy dva,to by mě ani ve snu nenapadlo
10b
Však jsem jí viděl na stránkách Blaty a říkal jsem si,kdo bude ten šťastný a koupí si ju
Nicméně ať ti slouží bez poruch.Žádné problémy z volnoběžkou a hlavně s nešťastným zapalováním
wáca: Já to zas docela chápu. A hlavně má Marek ještě 2 mladší sourozence - motorkářské nadšence, což z článku možná není moc zřejmé. Takže myslím, že oba stroje využití rozhodně najdou
. Jinak, vyjet bychom společně rozhodně mohli
. Jinak, vyjet bychom společně rozhodně mohli
trošku nechápu, ale budiš
...Martice taky znám, tak až někam pojede klidně se přidám
Bomba !!! Hlavně ten první odstavec mě totálně dostal
. Skutečně lepší příběh by snad ani nešel vymyslet
. Myslím že dceruška se vadařila a snad zdědila po mamince a tatínkovi jen samé kladné vlastnosti
. Trochu se bojím, aby nebyla hyperaktivní, takže si jí držte pěkně na uzdě
. Sepsání muselo dát hodně práce.
Jinak, celkově je to výborná recenze se vším všudy
Nezbývá než popřát mnoho bezstarostné zábavy v sedle bez jakýchkoli problémů a haldu najetých kilometrů. Tiše vám závidím a těším se až tuhle holčinu uvidím naživo
Parádní popis, dobře jsem si početl! Je vidět, že máš Blatu v srdci. Přeju mnohé další spokojené kilometry s oběma Blatami! No a 10 bodů je samozřejmostí.