Je to moje pvní "velká" motorka ,začínal jsem jak jinak než na pinckovi. :DD
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XT 125R: Není česká :DD
První dojmy - Motorka mi hned nesedla .. :D.Hned na jedné z prvních testovacích jízd ,ještě bez papírů :DD ,jsem se vydal kousek za barák do lesa , najel jsem na cestu ve které byly vyjeté poměrně hluboké koleje a co se mi nestalo :DD ,chtěl jsem z té koleje vyjet a najednou ležím a motorku mám na noze :D ,kolo sjelo po hraně koleje a já šel k zemi :DD.Motorka mi padla na nohu tak nešťastně ,že jsem ještě tejden kulhal :DD Jen co jsem přijel domů ,zaparkoval jsem Bláňu :DD a řekl jsem si ,že na ní nesednu do tý doby ,než dostanu papíry :D.Druhej den ,přehlížejíc bolest :D ,jsem se jel zase projet do toho samého lesa ,na tu samou cestu :D, naštěstí už bez pádu .:DD
Doplňky na motorce - Do budoucna chci koupit blastry a naky polepy ..trošku ji odlišit :))
Zatím jsem na ní najezdil jen něco kolem 1 000 km ,protože hned první týden co jsem na motorce začal jezdit se mi posralo zapalování.Vůbec jsme nemohli zjistit příčinu proč nejede ,potom co sme dali rozebrat motor -__- ,se zjistilo že by to mohlo bý zapalováním ,tak děda sehnal šikovnýho motokrosaře:)) , ke kterýmu se motorka dovezla ,ten všechno objednal a zpravil. Do tří dnů jsem měl motorku zpravenou a mohli jsme spolecne dal polykat kilometry . :DD
Jinak s motorkou jsem nad míru spokolen, nejen co se výkonu týče a navíc je to česká motorka ... co víc si přát ? :DD
Díky
, taky v to doufam ..
a taky doufám,že počasí se bude už jen a jen zlepšovat
Moc pěkná, i když zabahněná
. Snad už to zatracené VAPE začalo dělat ty zápalka lepší, aby se ty nepříjemnosti už neopakovaly. Přeju vydařenou off-road sezonu 2014 bez jakéhokoli kulhání
ale po lese se jezdit nesmi. Nebo smi?
Všem moc děkuju hoši ...
Máš ode mně deset bodů. Nějaké "mouchy" Blata má, ale jinak je to dobrá motorka. Koukni se na forum tady, je tam dost důležitých postřehů. A zdravím do 25 km vzdálené Telče.