Vlastník | Jirke | |
---|---|---|
Vloženo | 2.5.2011 | |
Aktualizováno | 14.10.2011 | |
Zobrazeno | 13 751x |
@Swenson83: To se mě ptáš po 13letech dobře no, myslim že jen zaslepením hadičky.
Mě ta stránka nejde vůbec zobrazit , vyřadil si hnědý drát , nebo ucpal hadičku ? Taky se chystám zlepšit spodek
Soused :) Ať to jezdí :)
Dvouválec v nízkých otáčkách nikdy nepoběží tak hladce jako čtyřvál. TDM patří mezi dvouvály k těm uhlazenějším. Odpojení podtlakové regulace sání moc pozitiv nepřinese. Hodně pomůže PC, ovšem něco to stojí. Ve srovnání s konkurencí si TDM motorově stojí docela dobře.
Sériové plexi je k ničemu, Exmax neznám, cestovní od Givi funguje dobře.
Přeji pohodové cestování
dobra volba aj ked nemusi ti sadnut. ja som spokojny. pri mojich 172cm vysky som si dake turbulencie nevsimol ( alebo som menej rozmaznany z predosleho chopru kde sa pred vetrom nebolo kde schovat
) a cukanie - no drz to motor v otackach okolo 3500 a bude to ok aspon u mna v tom problem neni. vela zdaru dufam ze sa ti TDM nakoniec zapaci.
Ucpáním té hadičky se cukání nezlepší dost, ale trošku. Motorka je taková víc uhlazená a nejenom do 3k, ale i nezi 3-4k. Nicméně musíš jí mít pořádně projetou a zažitou, abys ten rozdíl cítil
Já myslím, že sis nevybral špatně
Doporučuji zkontrolovat nastavení zadní pružící jednotky, jezdím taky ve dvou a nepřijde mi, že by byla nestabilní. Mám ji pružinu nastavenou na 6ku a útlum na standard - 12 kliknutí
vstrom, varan i caponord ve vyberu byly.. Varana sem vyradil z hlediska hmotnosti a trubkovyh oramu, a ty ostatni...vsechno bylo pres 70.000,- a bez vybavy...ja jsem chtel se vejit mezi 60-70.000,- vicemene s hotovou motorkou. Ale je mi jasny, ze V2 motor a treba ta Aprilka by mohla byt zajimavejsi volba.
Co se tyka cukani motoru, pridal jsem do tectu odkaz na stranky, kde se radi jak vyradit podtlak na airboxu a dost se to cukani zlepsi..
Vitam dalsiho TDMkare... jojo cukani mezi 2000-3000ot./min., na to si taky velmi tezko zvykam, je to pekna pruda, ale nezbude nic jineho, nez si zvyknout.
Jinak s tim vetrem zas takovy extremni problemy nemam (merim 200cm), ale je pravda, ze ty turbulence tam jsou...
TDM 900 je pekna motorka.No aspon čo sa mna tyka,mam 188cm a sedel som na nej a toto by my bolo určite prekažalo čo si popisal a to je menšie pokrytie pred vetrom.
Mal si vo vybere V Strom aj Varadero alebo Capa.Tieto motorky maju o dosť lepšiu ochranu pred vetrom.
Inač samozrejme ako som pisal,je to krasna motorka.Možno si zvykneš,tak nech služi
Čus. Tak TDM nakonec ... no, snad se sžijete. Není to na tebe moc malý? Vypadá pěkně, máš za 10 bodů