Vlastník | Thomas.on | |
---|---|---|
Vloženo | 16.5.2009 | |
Aktualizováno | 3.9.2009 | |
Zobrazeno | 6 672x |
Moc pěkná! Tohle barevné provedení mi vždycky připomene Lotus JPS a Ronnieho Petersona.
Ježííííš... Taková krasavice. Chtěl bych být tím kámošem kterému jsi ji prodal.
Pěknej stroj přeji pohodové km at ti dělá radost
moc pěkná...tak at dáš všechno dokupy-CB je prostě mazel
spíš začátkem prázdnin.
no obávám se že táhne na stranu...
to Fakes: Ti přeju aby na tom byla co nejlépe.. Se projeď na stejném úseku tam i zpátky a máš to.. Pust řídítka a uvidíš (ale ne, že se při tom vybouráš
) a nějaké výkonostní díry si moc nejsem vědom.. Proto je dobrá na začátek, že má lineární zátah bez kopanců.. Hele, tak někdy v půlce června to protáhnem, co ty na to? Já se teďka dřív domu nedostanu..
asi nebude v tak špatnem stavu jak jsem ji popsal) ja se v tom totiz neyznam, nevim co delat má, a co dělat nemá) spojka neprokluzuje, to jsem zkoušel. spíš tam bude nějaká výkonová díra...a jestli táhne doprava, to taky nevím jistě..musím to zkusit na uplně rovne cestě.
to Fakes: No zrovna jarem to nebylo
jaro dělá divy)))
pěkné cbko
..at slouží!
Díky za tip, neslibuju ale že to vyzkouším..
to Fakes: Hele ještě mladší, říkal, ale změnila se situace od té doby..
moc pěkná krasavice. Při 170 tam teprv dej šestku a zalehni za štítek a pak to umí i 215
mam to vyzkoušený, ale chce to fakt delší úsek
Tak ať slouží
hele mladej, neřikal jsi nahodou, že tě motorky nechytly?
Jo, ještě jsem tam vyměnil blinkry, ty klasické mi tam přidaly hrozné.. Jinak díky a značce mám v úmyslu zůstat věrný
Honda, černá a se zlatýma kolama, co víc si můžeš přát
Parádní kousek
Tak ať slouží než prodáš a doufám, že zůstaneš věrný značce
Černá se zlatýma kolama-to je fešanda. Kdyby tak na ní dělali titanový nebo nerezový svody! Hezkou sezonu!