Vlastník | Sally06 | |
---|---|---|
Vloženo | 16.4.2025 | |
Aktualizováno | 28.4.2025 | |
Zobrazeno | 3 086x |
Mig_35 - Je mi u zadele, že můj názor mnoho lidí nesdílí. Já ho také nikomu necpu. Ať si každý jako poslušná ovečka kupí černočernou motorku, když se vám to líbí. Já mám jiný názor, ale nikomu necpu ať si černou nekupuje. Jen je krutě logické to, že barevná je hezčí. Ať si každý sáhne do svědomí. Dá manželce, dětem, strejdům, dědečkům atd. ukázat fotku své černočerné motorky a např. mojí nebo kdejaké jiné kde není moc černé a sám člověk uvidí co mu řeknou jeho blízcí...
Tož ať si myslí, že su chuj ne? Proč by mě mělo zajímat co si myslí ostatní?
Ten svět je totál na sračky dneska
Mě stačí co si myslí lidé, co mě znají osobně se kterýma se stýkám. To má jinou váhu
Přesně takhle má vypadat komentář
Lenny82 - Super první dva řádky. Díky
A přesně, jak říkáš zepředu se mi dlouho nelíbil, ale stejně, jak u KLX to samé. Ale nakonec si člověk zvykne a nebo v tom najde dokonce zalíbení. Museli to zůžit a proto to světlo, tak dopadlo. Nejel jsem na 800 ani 1050, ale 800 ne, 1050 bude možná další štace uvidíme, ale zase jak píšeš máš mrtě kilometrů, je to dost UNI, nic ti nechybí!
PS:
E: čoveče jen nesouhlasim s tím sedlem. Je jakoby z kopce, nutí mě to (sesouvá) zadek k nádrži, zamnou díra a batůžek tam má hrb. Vypadá široce a pohodlně, ale zadel bolí poměrny brzy asi po 70 km nemůžu usedět... Je to samože i nezvyk, ale na starém jsem tohle nepozoroval. Tam byl problém až po 300 km v kuse...
Pičo, těch vulgarit je celkem dost, bo néseš u nás, ale na veřejnósti, kde je káždy cip přecitlivěly jak sviňa. Pak si ostatni mýsli, že si nějaký chuj.
, ale z boku a hlavně šikmo zezadu vypadá skvěle! Stejně hlavně koukáš na budíky, teda budík, a ten je ještě v rámci současnejch tabletů ok. Jako Z 900 RS to není no. Mám natočeno 30 000km a furt mám pocit, že ta motorka je nová.
Loni jsem zkoušel jak Strom 800, tak litr. 800 asi vůbec, 1000 fajn, ne teda o tolik kolik sem čekal - tak jezdím sám taky, hlavně, ikdyž je to řešitelný, sériový sedlo 650 je skvělý! Ujel jsem na zátah 1 200km a v pohodě. Další efekt je, že čím dýl jí mám, tím víc si říkám, jaká je to super-ultra-univerzální mašina, kde mi vůbec nic objektivně nechybí! Ať slouží!
Motorka samozřejmě super! Rozumím Tvému výběru, taky jsem primárně vybíral pragmatizmem. Mě se třeba moc nelíbí zepředu
P.S.:Hodnotit design nějak dramaticky je asi zbytečný. "proti gustu,..."
No, vkus nebo názor není totéž co fakt, nebo tvrzení. Tedy řekl jsem mu na rovinu, že jeho stará je obluda, když jemu se líbí, to není tvrzení nebo fakt, to je jen tvůj názor vydávaný za fakt. Rozumíme si? A jenom z ohlasů v diskusi je zjevné, že tvůj názor rozhodně všichni nesdílí
Mig_35 - diplomacie mi nikdy nešla a nepůjde asi. Mám rád věci na rovinu, nač si něco nalhávat? Svět potom žije v poloviční iluzi, ale to lze vidět na každém kroku. Nikomu to, ale neberu
vysoká jako vysoká, myslím hlavně v sedle, jelikož má sedlo hodně široké, tak bych měl problém s výškou, na enduro kde je sedlo uzoučké je to naprosto něco jiného. Ale líbilo by se mi to moc o tom žádná. Stačila by přední 21. Ale nevím, Jam moc by to ovlivnilo jízdní vlastnosti na asfaltu.?
The_exploited - co je tam špatně vyaliexpresováno dle tebe? Jak lze snadno označit celého výrobce za shit. Ty jsi je měl na stromu? Po jakém pádu a jak moc ti to zmačkalo moto? Pokud jsi je neměl na stromu nelze tvrdit, že je to obecně shit! Myslíš si, že givi používá lepší materiál? Aby ses nedivil, že heed vyrábí i givi nakonec... ono to tak v dnešní době častokrát dopadá. Nelze ani vyvrátit, že na jinou moto to mají třeba špatně udělané, ale na stroma sahají nejvýš že všech a vypadají nejvíce bytelné. Až mi to zmuchlá motorku dám určitě vědět...
Člověk někdy žasne, jak se dá hezká motorka vyaliexpresovat do takových výšin, až se jednomu navaluje. Mimochodem polský výrobce HEED je největší shit na trhu. Pokud tím spadneš, zmačká se to jak papír a ještě ti to dojebe motorku( vlastní zkušenost)
Vždycky to jde napsat diplomaticky. Je přece velký rozdíl mezi tím napsat "tvoje přítelkyně není úplně můj typ" místo toho "tvoje stará je hnusná k zblití". Obvyklá reakce na to druhé sdělení je potom to co vidíš v diskusi, vyvolává okamžitý protiútok.
Podle toho, jaké motorky vidím v tvojí historii by zase tak moc vysoká nebyla. Navíc, většině motorek /enduro/ sluší, když je vyšší.
Chlapci to mě poserte
jeden má černočernou motorku = jdu blejt
, druhej raději žádnou a třetí má raději i neveřejný profil. Fakt borci
Úlet mi tady házet takové komentáře na můj názor kvůli barvě
Mig_35 - supr díky za odkazy. To by mohla být bomba to dostat na tyhle kola, ale obávám se, že by to byla potom strašně vysoká koza.
Jinak myslím, že V-strom může mít normálně 21/18
člověk by si myslel, že narazil podle textu na jedince s mimořádným vkusem
a pak se podívá na fotografie... a
černá /ne/barva je vždycky elegantní a málokde nesluší, ale u tebe je to nejspíš obsedativní porucha, podle toho, kolikrát to zmiňuješ v recenzi:)
Koupit si strakatého veterána a podat to takovým arogantním způsobem, to musí mít člověk v hlavě docela průvan. Tvůj vkus korunují ty příšerné padáky. Jdu blejt. To už bych si raději koupil černého Transalpa. ČERNÉ ráfky, ČERNOU kyvku, ČERNÝ motor, ČERNÝ rám ČERNÉ plasty!
No odbornik!
Díky za komentáře.
Proto zůstala nádrž krásně žlutá. Tankpad jsem dal, tam to bývá odřené od zipu od bundy
je to v podstatě bezporuchový a dojede to kamkoli! A s těma dráťákama to projede i obstojně lehoučký terén. Škoda, že tomu nedaří 21 dopředu, to jediné bych změnil jinak je to dokonalý.
Dan66 - Sorry za hanebné slůvka byl jsem v takovém rozpoložení, ale mám k...a pravdu o té černé - je to dneska hnus ty motorky!!! Nechápu, jak se to může vůbec prodávat a někomu líbit!?
Grizzly_Luboš - hlavně sem viděl už jednoho stroma, jak se točil na boku po asfaltu a ta motorka umí padat, nic jí nebylo v podstatě. Tahle betelnost je nutná.
elvis78 - jojo přesně tak na drátech je boží! A ještě zlaté ráfky úchvatné! Na linkách bych o něj ani nezavadil!
jiřus69 - kdyby ses pozorně díval na fotky, tak boční polepy na nádrži jsou jen pokus, jak se kterým řešením by to vypadalo. A přesně, jak píšeš chodilo to moc té zku...é černé
callowsick -
su35 - Vsadim se, že ty máš tu dnešní celočernou klasiku, že? Ukaž mi ji ve stejné cenové relaci a kvalitě a klidně cokoli jen ne černou
Kup,si růžovou píčo
Kdo nemá Stroma, jako kdyby ani nebyl
"Černá je hnus! Kdo to kdy viděl dělat svět černým!" ... "Natož mít ČERNÉ ráfky, ČERNOU kyvku, ČERNÝ motor, ČERNÝ rám ČERNÉ plasty! S tím běžte do píči!" ... "Chci mít garáž barevnou a ne černotu! je to hnus velebnosti!" ... a proto jsem krásnou žlutou nádrž oblepil kolem dokola černými samolepkami
Určitě dobrá volba. Strom, ať velkej nebo malej se mi na drátech strašidelně pořád líbí, od tohohle ksichtu až po ten poslední. Ty starší verze nezkousnu ale tato mě právě už kdysi oslovila na motosalonu jako novinka a furt se mě to líbí.
p.s. jak píše kolega níže, bez těch drsných slovíček by se to jistě obešlo a padáky v šedý super
Vypadá dost bytelně
Dobrá volba, ale myslím si, že těch vulgarit v recenzi je víc než je vhodné pro "okořenění" textu. Jinak přeji kolama dolů a ať jsi spokojený.