Vlastník | ladikz | |
Vloženo | 10.3.2016 | |
Aktualizováno | 18.4.2016 | |
Zobrazeno | 5 848x |
DOBRÁ PRÁCE. MNOHO ŠŤASTNÝCH KILOMETRŮ PŘEJE alroad
krasna starost o motorku, musi to byt opravdu uzasne projet ji po tech strastech co popisujes.. preji hodne stastnych kilometru a doufam ze i ja nekdy projedu MZ 150 :3
A odvedl jsi kus dobré práce...gratuluju
Na MZ velmi rad vzpominam.
10b
Krasavice ! Ať slouží chlape a kolama dolů!
Pěkná práce, zasloužíš právem 10b. I za popis, kdy jsem četl vše a do konce..
Ať ti slouží, je pěkná!
Úplně mi to připomělo můj začátek,taky jsem měl MZ 150 a dopadl jsem úplně stejně,taky to nebyl extra kup a musel jsem jí dát totální generálku.
Jinak co se týče motorů,tak ti asi někdo lehce lhal.MZ 250 je vychytanější,nemá chrastící řetěz na primárním převodu,rozpadající se hliníkovej koš spojky, se spojkou u 250 maj problémy jen hovada.Najel jsem na ní přes 30tis. km a no problem.
Jinak pořád to jsou obě dost dobrý motorky na začátek.
Palec nahoru za tu renovaci
Je úžasný vidět, když se najdou nadšenci, kteří z motocyklů či automobilů - který svým laxním přístupem původní majitelé proměnili v hromádku "haraburdí" - vytvoří krásný, novotou vonící stroj, který je ve finále ještě pohlednější než byl v době, když vyjel z fabriky
Opravdu se těším na finální fotografie dokončený renovace (rekonstrukce / zmrtvých vstání) Tvojí MZ ETZ 150, zatím vážně moc pěkná práce. Je to za 10 bodů, ani o bod méně. Snad to stihneš v poklidu poskládat do začátku nový sezóny a užiješ si během roku 2016 řadu pěkných vyjížděk i výletů
Držím palce srdcařovi
Důkladná renovace. Tak ať slouží
To sis teda máknul
Kuva, šikovný to chlapec.
Dávám dvacet bodů