kawasaki_good_times_tour2




KTM Truck Show nabídne k vyzkoušení modely Duke

Od stopětadvacítky po Bestii, tak by se dal shrnout program speciální testovací akce nazvané KTM Truck Show, kterou rakouská značka v Česku pořádá vůbec poprvé. Proběhne na začátku léta v Praze a Brně.

Kátéemka slibuje kamion plný motorek, přičemž až na jedinou výjimku má jít o nahaté modely Duke. Tou výjimkou je supersport RC 390, letošní novinka s výrazně změněnou grafikou a vlastně i technikou. Šestnáctiletí nováčci v jedné stopě si budou moci vyzkoušet mezi teenagery velice oblíbený 125 Duke, starší držitelé řidičáku A2 zase sáhnou po modelu 390 Duke. Zkušenějším jezdcům jsou určeny dvouválcové osmsetdevadesátky, přičemž na vyzkoušení bude jak nejnovější model GP s akční grafikou, tak nabroušené erko, které u našich redakčních rychlíků patří mezi top naháče střední třídy. Na ty nejodvážnější (a zároveň i jezdecky zdatné, na tuhle motorku nemůže sednout jelito, má-li přežít první zatáčku) čeká ikonická Bestie, tedy model 1290 Super Duke R, samozřejmě v nejnovější verzi EVO se semiaktivním podvozkem. Fanoušci modelové řady Vévodů, kteří rádi hltají dálky, si budou moci vyzkoušet také polokapotovaný 1290 Super Duke GT, pro letošek vybavený lepší elektronikou. Zkrátka svezení nejen pro milovníky naháčů. A kdy a kde? KTM Truck Show bude mít dvě zastávky, 28.-29. června v Praze v Racetoolu a 2.-3. července v Brně v Autonově. Jízdy si zamluvíte přímo u prodejců, kteří vám sdělí konkrétní podmínky účasti.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • AUTONOVA BRNO

    Autorizovaný prodejce motocyklů KTM a GASGAS

  • Racetool

    Největší showroom KTM a Husqarna v Praze, 200m2 prodejní plochy motocyklů a příslušenství KTM a Husqarna. Předváděcí motocykly, servis a prodejní péče. Autorizovaný prodejce FREERIDE E - elektrických motocyklů KTM. E-SHOP s originálními náhradními díly KTM, powerparts, powerwear - shop.racetool.cz...



TOPlist