-
2Odpovědí
porucha teploměru
Zdravím, nemáte někdo radu kde sehnat čidlo teploty pro ukazatel teploty(budík) Při nastartování vylezla teplota na budíku na doraz a pak to zasmrdělo, praskla pojistka. Po výměně přestala ukazovat teplota. Předpokládám, že odešlo čidlo spojené s budík
-
1Odpovědí
signalizace poruchy vstřiku
Zdravím, svítí mi kontrolka vstřiků, odmazával jsem ji resetem na konektoru řídící jednotky, chyba zmizí a pak začne blikat kontrolka vstřiků. V tuto chvíli motorka nejde nastartovat, ale když vypnu klíček a znovu ho zapnu, normálně naskočí a běží jako
-
1Odpovědí
seřízení emisí
Ahoj, prosím o radu. Jaký nástroj se používá na nastavení trimru v řídící jednotce Pegasa 650 ie ? Použil jsem plochý šroubovák, ale při otáčení plastovým šroubem nedochází při běžícím motoru k žádným změnám. Šroubem lze otáčet na obě strany do nekonečna.
-
3Odpovědí
Nejde seřídit volnoběh, střílí do karbece
Ahoj, potřebuji poradit. Nejde mi seřídit volnoběh. Karburátory čisté, bohatost na 3,5 otáčky, hladina správně nastavená. Motor jde krásně do otáček , ale na volnoběch zhruba každých 5 sekund střelí zpět do karburátoru, jako by vynechával motor a po chv
-
0Odpovědí
Aprilia Pegaso 650 zadní brzda
Ahoj! Našel by se tu prosím nějaký dobrák, který by mi vyfotil třmen zadní brzdy na Pegasu? Nejlépe tak aby byla vidět vůle mezi kotoučem a statickou částí třmenu. Dával serm nové pneu a po nasazení zadního kola se mi to vůbec nelíbí. děkuji
-
3Odpovědí
Elektrika
Zdravím, mám plně nabitou baterku a nerozsvítí se ani kontrolka na přístrojové desce. Pojistky jsem vyměnil, ale nevím jestli tam není ještě nějaká hlavní pojistka. Děkuji za případné návrhy.
-
2Odpovědí
Nastavení volnoběhu
Zdravím. Prosím o radu jestli někdo nevíte jak zvednout otáčky volnoběhu u Pegasa se vstřikováním. RV 2003, potřebuji zvednout otáčky tak na 1300 - 1400 otáček, teď to točí 1100-1200 a má to tendenci občas při přidání plynu chcípat. V manuálu jsem ani n
-
4Odpovědí
Problém s volnoběžkou??
Zdravím a prosím o radu. Při chcípnutí motoru, nebo když padnou otáčky pod nějaký limit, se někdy ozve vyloženě kovové mlácení v motoru a pak motor chcípne. Mám podezření, že je v pytli volnoběžka startéru, a že se to po snížení otáček jakoby potká s n
-
4Odpovědí
nedrží otáčky
Ahoj, mám problém, nechal jsem vyměnit v servisu těsnění pod hlavou bylo k.o.. Motorka do té doby držela otáčky a jezdila super. Když jsem si motorku vyzvedával startovala jako fík, ale po cca 20-30 vteřinách chcípla a to i s takovým ne vyloženě výstřelem
-
0Odpovědí
servis - výměna simeringu malého řetězového kolečka
Čau kolegové, bojuji s netěsností motoru. Jedna z možných variant je simering malého řetězového kola. Nezkoušel jste ho někdo vyměnit bez demontáže motoru z rámu ?? Případně rozměry gufera ?? Jedná se o motor z roku 1997- 2000 (ještě karburátor). Díky za
-
5Odpovědí
Unik oleje
Ahoj,mam maly problem,nekde z predku motoru mi kape olej,nema s tim nekdo zkusenost,at nemusim rozebirat celou motorku. Unik nekde u vyfukovych svodu
-
3Odpovědí
Baterie do Pegasa 650
Jakou baterii by jste doporučili do Pegasa 650 Cube rv2001?
-
3Odpovědí
rachocení v motoru
kolem 3000 otáček mi zarachotí v motoru a pak to ustane...odchází volnoběžka??
-
2Odpovědí
osvětlení
Zdravím vespolek.Jak je to prosím se světlama na Pegu?Půlka je potkávací a druhá dálkové?A koncové osvětlení podobně,půl brzdové a půl má svítit se zapnutým potkávacím?Elektrika je pro mě Španělská vesnice,pokud mi to může někdo osvětlit budu rád.Díky za
-
2Odpovědí
výměna motoru
ahoj, můžete mi někdo poradit,zda je možné vyměnit motor se vtřikováním za motor s karburátorem u tohoto stroje? V obou případech se jedná o Rotax 655,aprilie r.v.2001 a 1997. Dík PýTý
-
1Odpovědí
Vyteceny olej ,
Prišiel som asi po týždni k motorke nenaštartovala spodok motorky od oleja olejova mláka nádrž na na olej prázdna olej tlačí do vzduch.filtra.Nezavrel som benzin ze by natiekol do oleja je to r.2000
-
1Odpovědí
benzín v oleji
Zdravím, nedávno jsem měl podobnou otázku ohledně oleje, ale přišlo se na to že nějakým způsobem dotéká benzín do oleje (olej je cítit po benzínu). Je to aprilia pegaso 650 I.E rok 2003 se vstřikováním. Jak je možné že to proteče do oleje ? Případně jak t
-
3Odpovědí
přibývá motorový olej
Zdar, potřebuju poradit. Koupil jsem si Aprilii pegaso 650 I.E rok 2003 a když jsem koukl na měrku oleje tak bylo přelito asi tak o 2cm, tak jsem přebytek odčerpal aby byla hladina OK a šel to projet. Následující den jsem se koukl znovu na měrku oleje a z
-
3Odpovědí
Po zimě
Ahoj přátele, mám takový problém se strojem po zemním spánku. Baterie byla odpojená. Minulý týden jsem dal nabít. V pátek jsem chtěl vyjed ze sklepa, s bídou jsem nastartoval a vyvez do garáže, že se odpoledne projedu, zahřeju olej a vyměním olej. Ale u
-
4Odpovědí
Motor neběží - karburator
Zdravim, potřeboval bych radu, ohledně motorky Aprilia Pegasa 650. Jsem čerstvým majitelem a pořád se jen sype... Přes sytič chytne po zahřátí, po vypnutí sytiče zhasne. Motor střílí. Nevím si rady Předem děkuji
-
2Odpovědí
Chlazení
Zdravím. Nevíte jaký termostat pasuje do pegasa r.v 2000. nebo kde sehnat orig.. Za jízdy nemohu zahřát na víc jak na 50 stupňů. Možná to má něco společného se spotřebou ale nevím jestli tak moc. Díky.
-
3Odpovědí
Cukání
Zdravím. Když točím kolem 4000 ot. tak mi pegina cuká a je to docela nepříjemné " většinou je to při ustálené rychlosti tak mezi 50-60" v obci. A ještě. Jezdím normálně a spotřebu mám 7+ není to moc? Pegina je z roku 2000.Dík za radu.
-
2Odpovědí
Kontrolka vstřikování po nastartování stále svítí
Kontrolka vstřikování se má rozsvítit při zapnutí klíčku, ale po naskočení motoru má zhasnout. Pokud to tak není a zůstane svítit, znamená to podle příručky nějakou závadu na řídicí jednotce a doporučuje obrátit se na autorizovanou dílnu.Prosím o radu,kdo
-
2Odpovědí
Nestartuje
Zdravím pánove,mám problem.Aprilia pegaso 650 (1998).Motorku vlastním 5let,nikdy žádný vetší problem.Teď jsem převezl motorku cca 30 m do garaže.A ráno prasklá pružinka volnobežky.Dobrá moto jsem rozebral,pružinku vyměnil,moto točí a nechytne.Tak skouším
-
5Odpovědí
přebíjení barerie
Ahoj, mám Pegaso 650 i.e., můj problém je že moto přebíjí baterii, bez osvětlení 14.35, potkávací 14.40, dálková dokonce 15.1 V. Vyřeší můj problém nový regulátor dobíjení, nebo je problém jinde. Zkoušel jsem zapojení, které je zde na fóru doporučeno, ale
-
4Odpovědí
nevypíná motor
Ahoj, mám Pegaso stříkačku a po nastartování nelze motor vypnout klíčkem (stále běží). Lze pouze chcípákem na řídítkách, ale kontrolky nezhasnou, když překlapnu chcípák, čerpadlo se opět rozběhne, vše se ději i při vyndaném klíčku. Toto se stalo po běžné
-
3Odpovědí
dobijení
Na baterce mám napětí 12,6 v a i při zvýšení otáček kolem 4000 je napětí stejné. Može to být regulátorem dobíjení? Dík za radu.
-
2Odpovědí
spojka
Zdravím,nějak tápu.Po zařazení a popuštění spojky motor chcípá.Spojka neprokluzovala.Kde je problém? Děkuju za případné rady.Ruda
-
4Odpovědí
vysoka teplota
Ahojte prosim o radu na moto jse mi drzi visoka teplota 100-110 C po 60km uplne vyvre chladic je teply a ventilator jede dekuji za nazory Martin
-
2Odpovědí
Protizávaží vačkové hřídele
[img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/13/435255_23164c24218b8f83c777e08c02daaa74.jpg[/img] Dobrý den, chci se zeptat k čemu přesně je tam tohle závažíčko, a jestli může ochablost té pružinky co ho otvírá způsobovat to že to střílí při nízkých o