-
2Odpovědí
Únik benzínu
Zdravím vás, Chcel by som Vás požiadať o radu ohľadom úniku benzínu keď je motorka naštartovaná na stojane. Po tripe cca 2000 km som motorku umyl vapkou a 2 týždne bola doparkovaná, po naštartovaní mi po motore tiekol (kvapkal) benzín, následne som ju v
-
2Odpovědí
Po naštartovaní ide motor krásne ale potom spadnú otáčky a po pridaní plynu chcipne.
Po štarte motorka ide krásne a po zohriati spadnú otáčky a po pridaní plynu chcipne.
-
2Odpovědí
Nefungují varovné blinkry
Ahoj, neřešil jste někdo nefunkční varovné blinkry? Normální blikače fungují, ale varovné po zapnutí nejdou. Nejsem žádný elektromág, tak jsem první řešil, jak je to s pojistkami. Tak stromek údajně žádné pojistky na blinkry ani nemá. Pak tedy je možné
-
5Odpovědí
Moto nereaguje
Ahoj, dnes jsem přišel ke svému stromku, chtěl jsem nastartovat a nic ... Budíky se neprotočili, čerpadlo nevrčelo, nic ... Den předtím jsem na motorce bez problémů přijel a zaparkoval. Myslel jsem, že je to baterkou, ale ani po dobytí baterie se nic nezm
-
4Odpovědí
V-strom 650 (2022) - snížení výfuku (kvůli kolizi s kufrem)
Ahoj, neřešil jste někdo problém kolize originál bočního nosiče Givi/Kappa s výfukem u nového V-stroma? Resp. nosič přímo nekoliduje s výfukem, ale vpravo vzadu zbývá málo prostoru a kufry/tašky se dotýkají koncovky výfuku (viz obrázek), což nemůže dopadn
-
3Odpovědí
Vzduchový filtr
Dobrý den, potřebovala bych od Vás poradit. Jsem majitelkou motorky Suzuki dl 650 v strom a při výměně vzduchového filtru jsme zjistili že se mi rozpadl úplně odvdzušňovací filtr (nevim přesný název) ,,viz foto" Da se to koupit nebo popřípadě co místo t
-
3Odpovědí
Vjezd parkoviště letiště ruzyně na moto
Jsem ze vsi a dotykáč ještě moc neovládám a jinam mi dotaz nejde vložit. Nikde jsem se nedočetl, jestli se na parkoviště před terminálem nahoře dá vjet a vyjet na moto. Plechovkou jsem tam často, ale zítra pokud nebude pršet, tak chci pro syna jet na moto
-
4Odpovědí
Tvrdá zadní brzda
Ahoj, nedávno jsem škrtnul brzdovým pedálem zadní brzdy o zem a trošku ji ohnul. Po narovnání páky jsem zjistil, že páka je výš než byla a po sešlápnutí jde jen o 1cm níž a je tvrdá. Tím pádem nesvítí brzdové světlo. Kolo se otáčí bez drhnutí a po sešlápn
-
6Odpovědí
V-strom nedobíjí, kontrolka dobíjení se chová normálně
Ahoj, motorka nedobíjí, přitom kontrolka dobíjení se po zapnutí klíčku normálně rozsvítí a po nastartování zhasne. Nějaký nápad kde by mohla být chyba? Dík.
-
5Odpovědí
Zavzdusnena zadní brzda s ABS
Zdar Pánové hledám radu. Mám DL 650 rv. 2012 s ABS a pustil jsem se do odvzdušnění zadní brzdy, důvodem byl stav kdy brzda byla nefunkční a docela by se hodila při sjezdech v terénu. Zvolené postupy ktere nevedou k odvzdušnění. 1. Při klasickém od
-
4Odpovědí
Benzin E10
Dobrý den, zjistil jsem asi po třech nádržích, že Benzina nahradila u 100 benzinu bioslozku a nyni je E10. Je možné E1O tankovat do Vstrom 650 2008? Nehrozi poskozeni nejake komponenty?
-
1Odpovědí
Seřízení předního světla
Zdravím všechny, Potřeboval bych poradit, jak seřídit přední světlomet. Dnes jsem s tím asi hodinu zápasil a bez úspěchu. Světlo je cca 2 rok staré. Když jsem ho tehdy vyměnil, tak motorka svítila dobře. Od té doby pomalu pozoruju úbytek světla :-)
-
2Odpovědí
Manuál
Dobrý den, sháním manuál pro r.v. 2021.můžete někdo poradit.Dík
-
5Odpovědí
Distanční trubky ve vidlicích
Dneska jsem měnil olej ve vidlicích a tohle na mě vypadlo . Jak moc je to špatně? Mám rovnou objednat nové nebo to vydrží do další výměny? Moto má najeto cca 50.000km. O historii výměn nic nevím. [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2021/28/
-
5Odpovědí
Suzuki dl 650 V-strom rachtá na volnoběh
Ahoj. Mám V-strom 650 rok 2016, pozor najeto pouze a doložených 7000km (nehavarovaná). Rachtá mi na volnoběh, studená i ohřátá, samozřejmě mám nový olej i filtr. Jde o to, že moto jezdí super, vše naprosto ok, řazení atd., ale na volnoběch dost rachtá a k
-
3Odpovědí
Aktuální prujezdnost Grosglockneru
Zdravím všechny a prosím o info, zda má někdo aktuální informací o prujezdnosti Grosglockneru. Chystám se tam ve ctvrtek, chtěl bych přejet do Itálie, ale navigace v mobilu "Mapy" mi neumožňuje naplánovat trasu přes kopec a ja nevím proč. Dekuji předem za
-
3Odpovědí
tlačítko startéru
Dobrý den, motorkáři. nemůžu nikde najít ovládání startéru a vypnutí motorky na pravé rukojeti na malého stromka. budu rád za tip na prodejce celého ovládání. Děkuji.
-
3Odpovědí
spojka
Prosím o radu začala mi klouzat spojka na V stromu , ale jen u vyšších kvaltů 3rychlost a více ....seřizoval jsem výšku řadičky, může to souviset...?? Díky.
-
3Odpovědí
stále praská pojistka světel
Hezký večer. Jsem zcela neznalý elektriky na motorce, tak bych se rád zeptal, proč mi stále praská pojistka na potkávací a dálková světla. Vyměním, ujedu pár kiláků a svítí jen obrysovky. Děkuji za radu.
-
2Odpovědí
Utržené čidlo mazání X nový motor
Ahoj, koupil jsem stroma s motorem P-509 (v tp 25kw, škrtící plíšek byl bokem) Motorka jede pěkně, motor bez úniku oleje. Včera jsem byl na vapce a když jsem to umyl a montoval kryt motoru, všiml jsem si, že někdo předemnou utrhl čidlo vedle olejovýho fi
-
1Odpovědí
Demontáž krytu přístrojové desky
Ahoj, nemá někdo návod, nebo video jak demontovat kryt přístrojovky na Stromkovi 2015? Nerad bych něco poztrácel, nebo utrhl. Předem moc díky!
-
4Odpovědí
polepy rv. 2009-2010
Chtěl bych se zeptat, zda polepy na nádrži u rv. 2009-2010 jsou překryty lakem, nebo pouze nalepeny. Díky.
-
1Odpovědí
Elektricky kabel predna brzda
Chlapi, kolega ma na prednej brzde takyto elektricky kabel - vid foto. Viete mi povedat od coho to je? PS: ABS to neni, moto ho nema. Suzuki V-strom dl 650 rv 2010[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2020/35/535609_f9234520c2dcc44e0cc1dd00227
-
1Odpovědí
kappa posuvné plexi suzuki DL 650 V-strom (17-18)
Zdravim,potreboval by som radu ohladom kompatibiliy KAPPA posuvné plexi SUZUKI DL 650 V-STROM (17-18) s mojim suzuki vstrom, ked je vyrobeny v roku 2019. dakujem Ludo
-
4Odpovědí
jaké svíčky a nemrznoucí směs
rok 2011, poradíte jaké svíčky a jakou nemrznoucí směs do motoru?
-
5Odpovědí
650/2012 ukazatel rychlosti kecá
Ahoj, dá se nějak zkorigovat rychloměr u 650/2012? jedu podle GPS 50 a on mi ukazuje o 10km/h více.
-
7Odpovědí
zvuk z primarního kolečka
Ahoj Po promazaní a připnutí řetězu, se ozyvá od primarního kolečka zvuk, jak kdyby jela turbína. Je to slyšet hlavně když brzdím motorem. Je to dost otravné .Předtím jsem to neslyšel, ale nejsem si uplně jistý. Mám ji teprve něco kolem 800 km.( cca týde
-
3Odpovědí
Nejde elektrika do krabičky tlačítka startéru
Ahoj, nejde mi elektrika do krabičky tlačítka startéru. Vedou tam čtyři dráty, dva jsou na světla - tam elektrika jde, pak tam jsou dva na startér a do těch elektrika nejde. Nevíte kde by mohla být příčina? Včera mi to na vyjížďce nechtělo dvakrát nastart
-
3Odpovědí
Vezmu rychleji za plyn v motoru bouchne a zdechne ...
Ahoj, u mého stromka když vezmu rychleji za plyn na neutrál bo se spojkou, ozve se bouchnutí a motor chcípne. Toto dělá častěji při ne úplně ohřátém motoru, ale občas i při plně zahřátém. Netušíte jestli vůle ventilů, nebo zkusit výměnu svíček ? Jestli
-
2Odpovědí
Přední brzdová páčka na suzuki storm 650 DL
Dobrý den. Prosím poraďte mám DL 650 v Strom z roku 2002 a sháním přední brzdovou páčku. Mohu použít i z ročníků 2004-2006? Prosím poraďte? Díky.