bmw_r1300gs_cartec




Utržené čidlo mazání X nový motor

  • 0

    4.4.2021 od číčus

    Ahoj, koupil jsem stroma s motorem P-509 (v tp 25kw, škrtící plíšek byl bokem)
    Motorka jede pěkně, motor bez úniku oleje. Včera jsem byl na vapce a když jsem to umyl a montoval kryt motoru, všiml jsem si, že někdo předemnou utrhl čidlo vedle olejovýho filtru. Buď po pádu nebo odletajicim kamenem? Možná někdo povoloval filtr a zavadil o něj.
    Opraveno je to tekutým kovem nebo takovou tou dvouslozkovou modelinou. Čidlo jsem nezkoušel vysroubovat ale skoro se zdá že je tam jen zalepeny a že není udělaný závit.
    Těžko odhadovat, ale trochu mě to znepokojuje. Pokud to upadne někde v rámci okresu a včas zareaguju tak je to bez následků, ale jestli nás někdy někam pustí a já budu v Turecku, tak to bude těžší na řešení.
    Vzhledem k tomu, že to nemá vanu tak přemýšlím nad nějakým řešením opravy, pokud tomu nebudu důvěřovat. Předchozí majitel měl moto 10let a nikdy si toho nevšiml (jestli ani nebo ne se nedozvíme)
    Každopádně jsem hledal motory na bazosi, motouizerci, tipmotu, alegru, mobile de. Oslovil jsem i nějaké dovozce, ale nikdo nic nemá.
    Může to držet, ale pokud odejde čidlo, nevím, jestli ho někdy dostanu ven.
    Zajímá mě, co se s tím dá dělat a nebo jestli někdo nevi o motoru jako třeba z bouračky.
    Je to rok 2005
    Diky Petr

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    7.4.2021 od ja1

    kup keramickou tyčinku a voz ji s sebou, tohle se bude blbe opravovat, je tam kanálek k cidlu a neveřim ře to tigo slusně zavaří , kvalitní prace je rozebrat a opracovat,

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.4.2021 od Kolin_klain

    Nebál bych se toho , že by to upadlo. Takové "plastelíny" mají vysokou penost.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist