globalmoto_duben_nolan




Sledujte s námi Paříž a Milán 2007

Na konci sezóny se v Evropě budou konat dvě velké mezinárodní výstavy, na kterých výrobci představí celou svoji nabídku, ale hlavně nové modely motocyklů pro příští rok 2008. První výstava Mondial Du Deux Roues v Paříži se vždy střídá s výstavou Intermot v Kolíně nad Rýnem. Letos se výstava bude konat od 29.9. – 7.10.
Druhá výstava Eicma má sídlo v italském Miláně a proběhne o měsíc později, 8. - 11. listopadu 2007. Tolik souhrn, teď se pojďme podívat, co mohou tyto výstavy nabídnout.

Proč vyrazit na jednu z uvedených výstav? Hlavním lákadlem je samozřejmě možnost pořádně si prohlédnout nové motocykly, případně se na některých kousek svézt. Pokud plánujete koupi zbrusu nové mašiny, můžete si na podzim pěkně osahat všechny uvažované modely a přes zimu se rozhodnout. Pokud se motorkami zabýváte v rámci své profese, je návštěva takové výstavy doslova povinností - tolik nápadů, pomůcek a příslušenství nikde jinde nenajdete.





Důležitým vybavením při návštěvě některé z těchto výstav jsou dobré boty. Co do rozlohy jsou totiž Mondial Du Deux Roues i Eicma nesrovnatelně větší než pražská výstava Motocykl. Těžko odhadnout - možná desetkrát větší plocha, na které nadupete desetkrát více kilometrů při obcházení motorek - a to ještě v obrovských výstavních areálech nejsou ani obsazeny všechny haly.





Pokud si chcete výstavu opravdu užít, vyplatí se vyhradit si na ni dva dny a program rovnoměrně rozdělit mezi obcházení exponátů, odpočinek při sledování doplňkových show a nakonec bezplatné zkušební jízdy na nových modelech na testovacích polygonech za halami. Podle toho je dobré si naplánovat i oblečení a vybavení. V obrovských areálech je na všechno dost místa, k dispozici je obrovský počet restaurací a míst k odpočinku.





Otevírací doby a vstupné

Paříž - Mondial Du Deux Roues:


Doba konání: 29.9. - 7.10. 2007, denně 10-20:00 hod, 2. a 5. října až do 22:00
Celodenní vstupenka 12 EUR, od 12 - 18 let 8 EUR, zdarma pro děti do 12 let.
www.mondial-deuxroues.com

Miláno - Eicma:


Doba konání: 8. - 11. listopadu 2007, denně 10-18:30 hod, 9. listopadu až do 22:00
Celodenní vstupenka 18 EUR, ve skupině nad 10 osob 12 EUR, vojáci/děti 12 EUR.
www.eicma.it Z obou výstav pro vás budeme samozřejmě připravovat nejrychlejší zpravodajství v online reportážích přímo z výstavy a následně již tradičně velké přílohy včetně videa.
První dávku novinek vám servírujeme již dnes. Kawasaki a Suzuki zveřejnili další fotografie nových modelů pro rok 2008.

Suzuki GSX-R 600







Kawasaki Ninja 250R







Kawasaki ZX-10R







Ostatní představené modely naleznete dole v souvisejících článcích.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist