gbox_leden



Korsika 2013, aneb 14 dní Napoleonovou domovinou

Kapitoly článku

Pátek 20.9.

Vlaky mě kupodivu nevzbudily, takže spánek super. Balíme a jedeme do Pisy podívat se na věž. Mraky asijských turistů. Původně jsem chtěl fotku, jak podpírám věž, ale když jsem viděl, jak stupidně to vypadá, rozmyslel jsem si to. Jinak musím říct, že je to paráda, celý areál vypadá skvěle, až na stánky se suvenýry. Ty se nám pokoušeli nabízet i u motorek. Před odchodem si dám číze, tak dobře ještě nechutnal, a razíme po dálnici zpátky do kempu Bavaria u Lago di Garda. Večer máme slavnostní rozlučkovou večeři, zmrzlinu a nevím co ještě. Sotva dojdu do stanu.

 

Sobota 21.9.

Ráno jsem se konečně vykoupal v jezeře, i když voda byla pekelně studená, byla to paráda. Balíme a čeká nás skoro 800 km do Prahy. Mám nejslabší stroj, takže jí po dálnici, chudáka, opravdu držím pod krkem. Cesta je poměrně adrenalinová, dvakrát málem vletím do kolony, málem jsem to uvařil (blbý konektor) a v noci jsem skoro vyslzel oči. Zhruba v 8 večer dáváme jídlo v mekáči v Praze a loučíme se. Z garáže jsem si pak musel zavolat odvoz, protože jsem už nebyl schopen jít.


 

Závěr

Musím říct, že loňské Chorvatsko bylo jistě překonáno. A na to, že jsem tyto super lidi viděl prvně v den odjezdu, bylo to opravdu super. Už se nemůžu dočkat, co bude příště.

Trasa

  1. https://goo.gl/maps/0YK7F
  2. https://goo.gl/maps/IOfJM
  3. https://goo.gl/maps/2zZTH
  4. https://goo.gl/maps/kEQwm
  5. https://goo.gl/maps/zQ78s
  6. V kempu
  7. https://goo.gl/maps/t9f6V
  8. https://goo.gl/maps/LBVl6
  9. https://goo.gl/maps/mb6rG
  10. https://goo.gl/maps/jsvdL
  11. https://goo.gl/maps/mJl9X
  12. https://goo.gl/maps/CIXwM
  13. https://goo.gl/maps/h8rlp
  14. https://goo.gl/maps/xGGTt
  15. https://goo.gl/maps/Anz28
  16. https://goo.gl/maps/Pd9tE
             

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz


TOPlist