husqvarna_svartpilen_801_2




PF 2010 Motorkáři.cz

Za celou redakci, spolupracovníky i partnery serveru Motorkáři.cz bychom Vám chtěli popřát všechno nejlepší do nového roku 2010 a poděkovat za Vaši přízeň v uplynulém roce.

Děkujeme za důvěru a přízeň, kterou jste nám projevili v tomto roce. Rok 2009 byl pro celé motocyklové odvětví hodně napínavý a jsme rádi, že všudypřítomné zmínky o krizi nakonec nebyly tak dramatické. Prodeje nových motocyklů a související služby klesly zhruba o pětinu, což většina zavedených firem v pořádku přečkala. Internetová média oproti tištěným naštěstí krizi příliš nepocítila, pokračují ve vzestupu a počty našich čtenářů stále rostou. I díky tomu náš web může i nadále pokračovat v dalších inovacích a přinášet nové funkce a kvalitní obsah.

Co přinesl rok 2009 na našem webu

Nové služby a rubriky se na našem webu objevují takřka každý měsíc. V publicistické části například přibyla rubrika Veteráni zaměřená na historii. Dále jsme začali pravidelně zveřejňovat Ankety, ve kterých se můžete vyslovit k různým otázkám a problémům.
V Motosportu zase od jara do podzimu najdete kalendář závodů, televizních programů a termínů okruhových jízd a akcí, k tomu začínáme pomalu rozjíždět sekci Profilů jezdců, kde by se časem měla shromáždit základní fakta o všech významných závodnících.
V rubrice Cestování kromě stále podrobnějšího Kalendáře a vyhledávače motocyklových akcí určitě stojí za zmínku také interaktivní mapa Bodů zájmu, kde najdete všechna zajímavá místa od hezkých silničních úseků přes crossové tratě či přístupná letiště až po motohospody či servisy a prodejny. Pak jsou zde desítky nových funkcí a vylepšení pro diskutující ve Fóru, zkrátka ale určitě nepřišla ani Motodatabáze - věděli jsme vůbec, že ve svých profilech můžete kromě recenzí také vést servisní deníky i zprávy z vyjížděk, hodnotit a diskutovat o registracích mašin vašich kamarádů , ale třeba také bodovat jednotlivé komponenty vašeho stroje v profilů?

Články, testy, reportáže...

Jak se nám vedlo v roce 2009 v publicistické části? Letos jsme zveřejnili rovných 60 testů motocyklů a naše databáze se tak rozrostla na  338 redakčních testů motocyklů. Zaměřili jsme se opět i na srovnávací testy, které jsou pro vás podle čtenářských anket nejzajímavější. Jako každoročně přišla řada na nové sportovní litry a šestistovky, ale nezapomněli jsme ani na ostrá endura či překoňované cesťáky, které jsme opět vytáhli alespoň na pár dní do Alp.
Nechyběli jsme samozřejmě ani na letošních výstavách, ať již té naší v Praze nebo mezinárodní výstavě EICMA v Miláně. Kromě klasických okruhových a prezentačních dnů jednotlivých značek jsme objevovali i nové okruhy v blízkosti ČR, no a okruhů jsme si užili i při pořádání společného Motorkáři.cz-Mototravel CUPu.

Quadmania.cz

Souběžně s tímto motorkářským webem již druhým rokem funguje web pro příznivce quadů a ATV na adrese www.quadmania.cz. Díky němu se za řídítky nezastavíme ani v zimě a to samé můžeme k zahnání zimního absťáku doporučit i Vám.

Poděkování

Veškeré naše snažení by bylo zbytečné, kdyby nebylo VÁS - čtenářů. V první řadě bychom tedy rádi poděkovali všem návštěvníkům a uživatelům serveru Motorkáři.cz, kteří nás v roce 2009 pravidelně navštěvovali. Budeme se snažit, abyste u nás vždy nalezli aktuální, zajímavé a užitečné informace z motocyklového světa. Chod serveru Motorkáři.cz by nemohl fungovat bez dostatečné podpory inzertních partnerů. Jsme rádi, že si vybrali účinnou a cílenou inzerci na našem portálu a náš dík patří také jim. Velké poděkování patří také všem našim externím spolupracovníkům a dopisovatelům i všem autorům cestopisů z Vašich cest.

Přejeme vám, abyste i v roce 2010 zažili v jedné stopě na silnicích i v terénu spoustu radosti a abyste se vždy v pořádku a bezpečí vrátili do svých garáží a domovů bohatší o krásné zážitky.
V novém roce 2010 vše nej.
Redakce serveru Motorkáři.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (42x):



TOPlist