globalmoto_duben_nolan





Téma: Jak na steaky
 
23.10.2009 v 17:13
Už tady bylo hodně vláken, ale myslím, že vlákno o steacích tady chybí. Přitom je to, jak mi jistě dáte za pravdu, téma pro motorkáře stěžejní.

Tedy jak máte rádi/y steak? Rare, medium, well done? Z jakého masa? Co k němu?

Díky tomuto vláknu jsem udělat v oblasti steaků obrovský pokrok. Steaky už nedělám ve friťáku, ale na pořádně steakové pánvi a dávám si hezky záležet. Taky jsem zjistil, že docela dobré maso na steaky prodávají v Makru, tak už nejsem odkázán jen na roštěnou. Obzvláště jsem si oblíbil rib eye, protože je šťavnatější. A taky je asi o pajsku na kile levnější, a to potěší :o)

Na druhou stranu T-bone stojí v tom Makru asi 500 kč za kilo, a to nepotěší...

Naposledy editováno 03.02.2010 20:00:57

1 reakcí na tento příspěvek Jak na steaky

23.10.2009 v 18:06 | Nahoru | #1
Repulsion> dřevěný uhlí taky není úplně to vono... nejlepší je fakt ten emerickej nerez rozpálenej trochu mastnej plech... a samozřejmě pravá svíčková... je pak jak dortíček

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 18:08 | Nahoru | #2

rydlas>Repulsion> dřevěný uhlí taky není úplně to vono... nejlepší je fakt ten emerickej nerez rozpálenej trochu mastnej plech...



nojo - ale ten doma nemám...

jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.

Naposledy editováno 23.10.2009 18:09:43
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist