globalmoto_duben_nolan





Téma: Jak na steaky
 
23.10.2009 v 17:13
Už tady bylo hodně vláken, ale myslím, že vlákno o steacích tady chybí. Přitom je to, jak mi jistě dáte za pravdu, téma pro motorkáře stěžejní.

Tedy jak máte rádi/y steak? Rare, medium, well done? Z jakého masa? Co k němu?

Díky tomuto vláknu jsem udělat v oblasti steaků obrovský pokrok. Steaky už nedělám ve friťáku, ale na pořádně steakové pánvi a dávám si hezky záležet. Taky jsem zjistil, že docela dobré maso na steaky prodávají v Makru, tak už nejsem odkázán jen na roštěnou. Obzvláště jsem si oblíbil rib eye, protože je šťavnatější. A taky je asi o pajsku na kile levnější, a to potěší :o)

Na druhou stranu T-bone stojí v tom Makru asi 500 kč za kilo, a to nepotěší...

Naposledy editováno 03.02.2010 20:00:57

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 18:08 | Nahoru | #1

rydlas>Repulsion> dřevěný uhlí taky není úplně to vono... nejlepší je fakt ten emerickej nerez rozpálenej trochu mastnej plech...



nojo - ale ten doma nemám...

jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.

Naposledy editováno 23.10.2009 18:09:43

(reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 18:13 | Nahoru | #2

Repulsion>nojo - ale ten doma nemám...

jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.



no když krávu, tak fakt svíčkovou nebo ještě tak roštěnou při nejhorším pěkný zadní... ostatní je vždycky žvejkačka...

když prase, tak jedině krkovici...

když kuře, tak pouze a pouze křidýlka (ještě spodní stehno - paličky, taky jdou)

ostatní moc nežeru...

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 18:22 | Nahoru | #3

Repulsion>nojo - ale ten doma nemám...

jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.



Chlape ty jsi normalni barbar

(reakce na) Jak na steaky

3.11.2009 v 19:45 | Nahoru | #4

Repulsion>
jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.



Podpis
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist