Tedy jak máte rádi/y steak? Rare, medium, well done? Z jakého masa? Co k němu?
Díky tomuto vláknu jsem udělat v oblasti steaků obrovský pokrok. Steaky už nedělám ve friťáku, ale na pořádně steakové pánvi a dávám si hezky záležet. Taky jsem zjistil, že docela dobré maso na steaky prodávají v Makru, tak už nejsem odkázán jen na roštěnou. Obzvláště jsem si oblíbil rib eye, protože je šťavnatější. A taky je asi o pajsku na kile levnější, a to potěší :o)
Na druhou stranu T-bone stojí v tom Makru asi 500 kč za kilo, a to nepotěší...
Naposledy editováno 03.02.2010 20:00:57
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak na steaky
rydlas>Repulsion> dřevěný uhlí taky není úplně to vono... nejlepší je fakt ten emerickej nerez rozpálenej trochu mastnej plech...
nojo - ale ten doma nemám...
jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.
Naposledy editováno 23.10.2009 18:09:43
Repulsion>nojo - ale ten doma nemám...
jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.
no když krávu, tak fakt svíčkovou nebo ještě tak roštěnou při nejhorším pěkný zadní... ostatní je vždycky žvejkačka...
když prase, tak jedině krkovici...
když kuře, tak pouze a pouze křidýlka (ještě spodní stehno - paličky, taky jdou)
ostatní moc nežeru...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jak na steaky
Repulsion>nojo - ale ten doma nemám...
jo - a steaky ze svíčkové považuju za takovou papu pro ženský maso na steaky by mělo být trošku prorostlé.
Chlape ty jsi normalni barbar