Ano jsem prožranej a jen tak něco neskousnu, ale dost mě vadí, když se mě někdo snaží přesvědčit že syntetická náhražka sýra je opravdu sýr a když mě v penziónu s cenovou relací 1500 á noc dají k snídani rozpuštěný tang a náhražku másla.
Pravda potom člověka potěší, když dorazí do restaurace, kde jsou příjemní a jěště se to dá jíst.
Nejvíce křiklavé případy s obou stran spektra jsem se rozhodl postupně uveřejnit, protože si myslím, že slušné podniky je třeba pochválit a udělat jim reklamu a vice versa.
Známkování jako ve škole. Klidně se přidejte.
1 reakcí na tento příspěvek Guguv Gastronomicky Guide
Sklépky jsou nebezpečné...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide
666S999 píše: Z vína mám nejraděj Cabernet Sauvignon, to je už úchylka, všude koštuju jenom tohle...
Sklépky jsou nebezpečné...
kostovat jenom jedno vino je velika chyba. to musis napravit
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide
gugo píše: 666S999> ja tam mel jen steak, ten docela usel. Od cehokoliv italskeho me odradilo to ze neumej udelat kafe. Tedy pokud mluvime o tomhle podniku
JJ, to je ono, kafe si tam dávám, malé ristretto, nezdá se mi špatné. Velké kafe nepiju, mám rád malé hořčáky. Malé a hořké mají prý rádi psychopati, tak to já musím...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide
gugo píše: kostovat jenom jedno vino je velika chyba. to musis napravit
Bílé nemusím, a z červeného mám jen jednu stálici, jsem moc vybíravý.
666S999 píše: JJ, to je ono, kafe si tam dávám, malé ristretto, nezdá se mi špatné. Velké kafe nepiju, mám rád malé hořčáky. Malé a hořké mají prý rádi psychopati, tak to já musím...
no tak prave kdyz jsem si dal ristretto tak me ho prinesli bez peny a pak se nejak snazili vysvetlovet ze je bez peny preve proto, ze to je ristretto... tak jsem to nerozporoval ale jine jejich italske vymozenisti jsem netestoval