Ano jsem prožranej a jen tak něco neskousnu, ale dost mě vadí, když se mě někdo snaží přesvědčit že syntetická náhražka sýra je opravdu sýr a když mě v penziónu s cenovou relací 1500 á noc dají k snídani rozpuštěný tang a náhražku másla.
Pravda potom člověka potěší, když dorazí do restaurace, kde jsou příjemní a jěště se to dá jíst.
Nejvíce křiklavé případy s obou stran spektra jsem se rozhodl postupně uveřejnit, protože si myslím, že slušné podniky je třeba pochválit a udělat jim reklamu a vice versa.
Známkování jako ve škole. Klidně se přidejte.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide
gugo píše: kostovat jenom jedno vino je velika chyba. to musis napravit
Bílé nemusím, a z červeného mám jen jednu stálici, jsem moc vybíravý.