globalmoto_kveten





Téma: Guguv Gastronomicky Guide
 
2.5.2014 v 18:14
Jak tak nejak cestuju tou naší zemí, která není zemí, ale zahrádkou. Někde člověk musí složit hlavu a někde se musí najíst. Bohužel v poslední době mám asi smůlu, ale dost často narážím na to, že si z vás dělá hoteliér nebo hospodkej Hejla, kterýho voškube.
Ano jsem prožranej a jen tak něco neskousnu, ale dost mě vadí, když se mě někdo snaží přesvědčit že syntetická náhražka sýra je opravdu sýr a když mě v penziónu s cenovou relací 1500 á noc dají k snídani rozpuštěný tang a náhražku másla.
Pravda potom člověka potěší, když dorazí do restaurace, kde jsou příjemní a jěště se to dá jíst.

Nejvíce křiklavé případy s obou stran spektra jsem se rozhodl postupně uveřejnit, protože si myslím, že slušné podniky je třeba pochválit a udělat jim reklamu a vice versa.

Známkování jako ve škole. Klidně se přidejte.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide

3.8.2016 v 15:47 | Nahoru | #1

666S999 píše: Z vína mám nejraděj Cabernet Sauvignon, to je už úchylka, všude koštuju jenom tohle...
Sklépky jsou nebezpečné...



kostovat jenom jedno vino je velika chyba. to musis napravit

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Guguv Gastronomicky Guide

3.8.2016 v 16:23 | Nahoru | #2

gugo píše: kostovat jenom jedno vino je velika chyba. to musis napravit


Bílé nemusím, a z červeného mám jen jednu stálici, jsem moc vybíravý.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist