WSBK Donington Park – Páteční tréninky

Kapitoly článku

MS Supersport – 2.volný trénink

Odpoledne panovaly v anglickém Donington Parku mnohem příznivější podmínky, než tomu bylo během prvních tréninků. To se projevilo také na časech na kolo, která piloti zajížděli o více než deset sekund rychleji než ráno. Nejrychlejší čas 1'31,587 nastavil Federico Caricasulo (GRT Yamaha Official World SSP Team). Jen o 0,019 sekundy pomalejší kolo zajel jeho týmový kolega Lucas Mahias, jenž se oproti dopolednímu tréninku, který vyhrál, posunul na druhé místo. Na třetí pozici skončil s časem 1'31,615 Jules Cluzel (NRT), příčku čtvrtou obsadil stejně jako ráno Sandro Cortese (Kalio Racing) a první pětku uzavřel Randy Krummenacher (BARDAHL Evan Bros).

Oproti úvodnímu tréninku si výrazně pohoršil Anthony West. Zatímco ráno zajel třetí nejlepší čas napříč startovním polem, odpoledne skončil až patnáctý. Thomas Gradinger (NRT), který dopoledne spadl a skončil ve zdravotním centru, nastavil sedmnáctý nejlepší čas.

Kromě první pětky si postup do druhého Superpole zajistili také Rafaelle De Rosa (MV Agusta Reparto Corse by Vamag) se svým týmovým kolegou Ayrtonem Badovinim, Andrew Irwin (CIA Landlord Insurance Honda), Sheridan Morais (Kawasaki Puccetti Racing) a Luke Stapleford (Profile Racing).

Supersport World Championship – 2.volný trénink
13°C, dráha suchá, 17°C, vlhkost: 94%

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 0 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Dejvid17 přispěl -2 Kč
SoulTrain21 přispěl -2 Kč
masi přispěl 4 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist