BSB: Dvě vítězství stáje HM Plant Honda

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
SoulTrain21 (753) napsal 26.05.2010 v 23:29

Trošku bych ten jeho osud,přirovnal k situaci ve které je ted Neukirchner. Taky rok bez závodění a ted bez výsledků

SoulTrain21 (753) napsal 26.05.2010 v 22:50

Tak Kagayama určitě ne.Ten už by to možná ani nechtěl,protože mám pocit,že jsem četl někde,že už to chce dojezdit v BSB.uvidíme jak to dopadne.Ale když se ještě vrátim ktomu Hillovi,tak si musíš uvědomit a vzit v potaz,že on vté sezoně 2009,co jel WSBK,jel vlastně po roce,pač v sezoně 2008 měl jet WSS za Hannspree Altea ale hned při prvním testu havaroval a zlomil si stehenní kost,kotník a ruku.Byl 5 závodu mimo,pak se vrátil a vtom závodě se zapojil do hromadné havárie(kterou nezavinil) a zlomil si zase ruku a byl mimo do konce sezony.No a pak ho vlastně vzala Hannspree do WSBK,pač si mysleli,že se tam chytne,bohužel se tak nestalo.

PityGPX (949) napsal 26.05.2010 v 22:12

tam má být asi zas na šp_yci.

PityGPX (949) napsal 26.05.2010 v 22:11

No já si právě myslím, u těch bývalých jezdců co teď jsou v BSB (Kyio, Kagayama, Hill, Parks) že oni i když uspějí tak je žádný ze současných týmů z WSBK neangažuje, neboť prostě loni měli techniku a nic moc. Kioy měl tovární hondu a nic, Kagayama měl sůzu x let a taky nic. A to, že teď jsou na špici BSB zas beru tak, že kdo jiný by na té špici měl být než oni? Kdyby tam zustali Rea, Haslam, Crutlow, Sykes, Byrne tak si myslím že ti Hillové atd by jezdili až za nimi. Takže to beru tak, že letos v tom BSB to maj usnadněno a ten Hill to asi dá, i když kdyby se nezranil Ellison, kdo ví. Navíc, nic nenasvědčuje, že vstoupí do SBK další rok x týmů takže to budou mít těžší. Ono jedna věc je jezdit na špici BSB a druhá věc je prosadit se ve SBK tak jako se to podařilo těm kt. jsem jmenoval (byrne, sykes, haslam, rea). Těm se podařilo v SBK prosadit, proto si našli po svém nováčkovském roku další angažmá.
Ale ten Parks by možná byl u té hondy fakt lepší než Brooks. Těžko říct.
Dle mě se nikdo z těch bývalých WSBk jezdců co jsou teď v BSB další rok do SBK nevrátí. Min. to japonské duo.

SoulTrain21 (753) napsal 26.05.2010 v 15:24

No tak on už jel WSBK i předtím,tuším rok 06 ještě na Kawasaki.V tom stejném roce jezdil WSS ještě za Ducati a po pár závodech přestal a šel právě do WSBK tam odjel hodně závodu ale byla to bída.Tuším,že měl jen 3 body nebo kolik.Pak v 08 jel zase WSS a tam skončil 3. A ted 2010 jel domáci závod v Austrálii no,tam dojel jednou na bodech no.Těžko říct jak to letos bude,jestli Hill vyhraje titul bude otázkou,jestli si nato po roce opět troufne a pujde do WSBK.On si tam minulou sezonu ze začátku nevedl zase tak špatně,dojel párkrát na bodech ale pak začal hodně padal a už to bylo oničem.Já osobně si myslím,že jestli vyhraje titul tak pujde,samozdřejmě za předpokladu,že mu někdo nabídne angažmá..Já bych ho rád viděl vedle Leona Haslama Ale těžko říct no jak to tam má se smlouvou Guintoli.Fakt si netroufám,na jisto říct,jestli někdo do WSBK pujde

PityGPX (949) napsal 26.05.2010 v 14:43

Toš ale ve WSBK když nahrazoval Parkse se ucyhtil a bodoval, ne? docela úspěch. (Brookes). Jinak dle mě nikdo z letošní bsb nepude příští rok do wsbk.

SoulTrain21 (753) napsal 26.05.2010 v 13:09

Guintoliho ježiš

SoulTrain21 (753) napsal 26.05.2010 v 12:34

No,to bude ještě zajímavá sezona.Brookes,byl před sezonou asi největším favoritem společne s Ellisonem,potom co odešel Camier,tak jsem zvědav jestli se na Hilla dotáhne.Snad se nebudou opakovat situace z minulého roku,kdy Brookes jezdil,hodně neohleduplně ke svým soupeřům a způsobil zranění Quintoliho (zlomená noha),to dostal od ředitelství závodu stop na závod a pak v Mallory Parku,prozměnu sestřelil(doslova) Simona Andrewse. To už dostal stop na 2 podniky,což znamenalo 5 závodu.Tak se snad poučil z loňska




TOPlist