Pátý díl Podmolova výletu do USA a pozvánka na letošní X-Games

Podívejte se na pátý díl PodmolBrosUSAtrip, tedy speciálního videa z loňského ročníku X-Games. Letošní olympiáda extrémních sportů rozhodně nekončí. Naopak! Již dnes v noci se může Libor Podmol představit v disciplíně Freestyle. V neděli ve 23:00 bude určitě soutěžit v Moto X Quarter Pipe Best Trick.

Freestyle motokrosař Libor Podmol pro Motorkáře.cz přináší sérii videí s názvem PodmolBrosUSAtrip. Pojednávají o výletu do USA na loňské X-Games. Diváci tak mají možnost dostat se exkluzivně do zákulisí nejlepšího českého freestyle motokrosaře.
Co je obsahem 5. dílu PodmolBrosUSAtrip?

Závody jsou za námi. Vezeme domů medaili a českým depem vládne pohodová atmosféra. Kluci se jdou koukat na závody a můžete vidět i finálovou jízdu disciplíny Speed and style, Libor prochází depem a diskutuje s hvězdami FMX. Následuje cesta domů, přes celou Ameriku. Kde se odehraje vodní bitva uprostřed karavanu za jízdy po dálnici. Po té balení a návrat zpět do České Republiky a závěr tohodle PodmolBrosUSAtripu. V tomto dílů se budete z plných plic smát příhodám a vtípkům mladých freestyle motorkosařů. Nic není nahrané a všechny hlášky jsou reálné. Vítejte v opravdové reality show od Podmol Bros.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist