Vlastník | Horneťák900 | |
---|---|---|
Vloženo | 4.5.2014 | |
Aktualizováno | 17.1.2021 | |
Zobrazeno | 2 483x |
Nádhera v těch nejlepších barvách. Tohle je konečná jestli se nepletu, už by zbýval jen Triumph 2,3
Tak za mě jasných 10b! Já jsem sice ujetej na dva laufy, ale to je věc vkusu. Jezdím taky Micheliny Road Pilot 2, jak už Ti někdo psal, a mám s nima najeto cca 4500 km a není to na nich vidět. Jezdím hlavně pohodovky, ale stupačkama jsem si taky párkrát škrtnul a gumy mě pokaždý podrží ve stopě. Přeju hodně pohodových kilometrů a vždy dobrý dojezd kolama dolů!
Ahoj!Díky za pochvalu. Tobě taky pěknou nadcházející sezónu a hlavě žádné setkání s blbcem! Jinak ať ti dělá samou radost jako mě! Dobrá volba!
Koukám, že ji taky máš Já jsem hledal jen verzi se dvěma laufy Ať hezky jezdí a dělá ti jen radost
Udělal jsi dobře a jen doufám, že nebudeš litovat... Gumy jezdím Michelin Pilot Road 2 a největší spokojenost..
nádhera...ale ten vošklivej trombón rychle do pryč
Krásný stroj. ať slouží
Měl jsem dvě podobné 14. Nádherný bike. Ať slouží
Dík za koment a taky gratuluji k super stroji. Tahle barevná kombinace se mi taky moc líbí. Škoda, že nám tam od roku 2005 naintalovali ten megatrombón namísto dvou výfuků. Naštěstí se dá snadno vyměnit za laďák. Nedávno jsem zrovna na své mašině porovnával originál výfuk s laďákem bos (mám na fotkách v profilu) a yoshimura triovál. Oba vyhladily výkonové křivky a zvýšily jejich hodnoty v celém rozsahu viz. vlákno zde http://www.gsx1400....ic.php?f=7&t=126 a grafy zde http://dajosgsx.raj...eni_vykonu_GSX_1400# Tak ať se ti práší za kočárem a třeba někdy zdar. Dajos
Krásný stroj,klasika,pohoda,ať slouží,mnoho spokojených km přeji 10b
SUPER
Tak ať slouží
Moc pěkná motorka. Ať Ti ty km vesele přibývají.
To je jednou jasný.
Mooooc pěknej kousek
10b
Krasavec. Tuš kurva 10.b jasných.