Vlastník | sedli01 | |
---|---|---|
Vloženo | 27.10.2011 | |
Aktualizováno | 10.1.2016 | |
Zobrazeno | 17 644x |
50 tyček za tři roky. A chodíš někdy do školy? Nebo chodíš do školy, ale nespíš a po večerech jezdíš
50000km.Pěkná porce km
Moc pěknej mazel
P.S.: A za ty lahváče díky, konečně užitečná informace, co se v žádné recenzi člověk nedozví... tak už to nemusím složitě zkoušet
Ahoj, parádní stroj, až budu velkej, taky si ho koupím
Těch dvanáct lahváčů mě zaujalo ... zkusím, kolik jich pod sedlo narvu já a dám vědět !!!
Hodně pohodových kilometrů přeje Tom
Pěknej profil .. pěknej skůtr ... taky o něm uvažuju
Koukám chlape, že to máš s lahváčama vypočítaný. Já jsem nikdy víc jak 10 lahváčů pod sedlem nevezl
. Máš ode mne 10 bodů
snad zacnu premyslet o pcx do budoucna...benal je cim dal drazsi a jezdit se mi chce porad...tak nevim...kazdopadne v te bíle je nejhezci a ty reflexni prouzky to jeste umocnili takze ode me letí jasnych 10 b a prani kratke zimy...
Dneska jsem si byl "osahat" v Praze na Jarově 150tku, pokud mi všechno vyjde tak v březnu taky jedu pro funglovku
. Jinak pro tebe 10 bodů a snad budem brzo kolegové
Díky za komenty, tak jsem pomalu ukončil sezónu, zrekapituloval ji v deníku, zapíchnul jsem to do garáže při 15.000 km, pcx čeká zimní spánek
ahoj. hezky ctivy a prakticky clanek. a samozrejme super masina. tak spoustu kilometru preju. mej se hezky Tom
Ahoj, budu taky kupovat PCX-ko 125, už je objednaný. Díky za info od tebe odsud. Bodlo. Měj se.
pěknej skútr
Jeto hezky skutr
v létě dáme závod
Měl jsem možnost se svézt a byl to vážne super požitek. Design je krásnej, výkon parádní. Jen ty uzoučké pneumatiky respekt jaksi nebudí
Jo tohle vozítko je super...takové vznášedlo ze Sci-fi
dávám 10b a přeji super proplétání v městském chaosu