Vlastník | lukas.s | |
---|---|---|
Vloženo | 19.10.2022 | |
Aktualizováno | 5.6.2023 | |
Zobrazeno | 4 605x |
Ahoj, taky jsem o Scramu celý loňský rok přemýšlel. Až jsem si ho nakonec těsně před koncem roku taky koupil . Na RE musí mít člověk srdce, je to specifická značka a motorky. Přeju mnoho spokojených kilometrů na cestách s ženou a posílám 10b.
Jelikož VELMI nerad chválím cizí křápy, napíšu jen, že ti dva indiáni jsou MÉNĚ hnusní, než by jeden čekal.
Jinak klobouček tvé drahé polovičce, ta moje přede mnou zavírá okna i dveře a posílá mne přerýt vidlemi hromadu kompostu na zahrádce se slovy, že na záchvat šílenství je nejlepší pracovní terapie.
Takže poděkujem za přihranou nabídku k přemýšlení, co si pořídit po týneckém traktoru.
Ať vám to oběma krásně jezdí!!!
Beny87: ahoj, lakování bylo v ceně - ve smyslu, že už jsem to takhle koupil :) Ale bylo to samozřejmě o pár tisíc dražší. Nedokážu ale říct konkrétně částku za lak - oproti základu tam byly další věci (hlavně přední LED světlo). Jak je dělaný taky asi neumím kvalifikovaně odpovědět, moje zkušenosti s tímhle odvětvím končí natíráním plotu :)
Zdravim, jak je dělané to lakování? Bylo v ceně?
Děkuju
Motorka jako řemen!
Jsem silně nalomen jít do něj taky. Rozhodne zkušební jízda
Užívej si ho!
Krásnej Scram, chtěl bych tu barvu taky. Můžu se zeptat kolik stálo to lakování?
Moc pěkný ,taky hodlám nějakou tu "testovac" jízdu.S tím výkonem je to samozřejmě pravda ,ale RE to zas vynahrazujou jinak.Mám možnost jezdit na 350 Meteor a vlastně jako druhé moto mám CONTINENTAL GT 500 .Asi bejt mi o 25-30 míň ,ale pro mou +/- generaci to jako ruhé moto v garáži je už zajímavější.
Tak ať ti slouží ka spokojenosti.
Pěknej, taky jsem nad ním uvažoval. Nakonec ale zvítězil retro chtíč a koupil jsem classica, tak ať slouží .
Moc pěkná recenze a krásný stroj. Letos mi bohužel nevyšlo si jej zkusit. Já se jen obávám, aby ten výkon nebyl příliš málo.
Scram vypadá pěkně. Mě zaujal Himalayan, když se objevil. Ale pak jsem zjistil, že výkon i krouťák má stejnej jako moje třinda a ještě je o 35kg těžší. Vyměnit třindu za tohle by mi nijak nepomohlo. Spíš pokukuju po tý XT660Z nebo něčem takovým, možná i Stromek. Vyklidněnýho cestování s hodně slabým strojem jsem si už (nuceně) užil dost. Ale pochopím lidi, co jdou opačným směrem.
tenhle scram se mi fakt líbí.. jako že hodně.. až na ten motor.. kdyby tam dali 650 z interceptora, už bych ho měl doma.. tak hodně zábavy přeju
Mimochodem fakt hezká motorka... Cena benzínu roste, spotřeba je hodně luxusní...
Pěkně ses zabouchnul. Co na to žena? Taky je do tý čtyřky tak hr?
Tak ať Ti to vydrží!
Parádní motorka je ten Scram, vypadá o dost líp než Himalayan. Rozumím tomu ježdění mimo asfalt, taky asi raději sáhnu po Caballeru místu Thruxtona. Bohužel s tím motorem v Enfieldu musí být člověk už hodně vyklidněnej aby ho to bavilo, pokud motor stačí, tak supr volba.
Lukas.s - díky za vysvětlení. Každopádně je to milý detail. Dvě skoro stejné motorky se skoro stejnými RZ. Přeji mnoho pěkných výletů.
Hezké ! Popis pravdivý - vyzkoušel jsem Himalayana ve dvou, do kopce a opravdu to nejede. To ale neznamená, že RE jsou špatné motorky. Tak at' ti dělá ( dělají ) radost.
Díky.
Čísla jdoucí po sobě jsou výsledkem toho, že se to registrovalo hned po sobě (první jezdila nejdřív na zelenejch, na svojí jsem si vyřídil značku hned při koupi) na úřadě v místní prdeli, kde si asi mezitím nikdo jinej motorku nekoupil;)
Pěkné to máte! Jen by mne zajímalo, jak se povedly ty za sebou jdoucí čísla RZ, když motky nebyly koupený najednou. Nebo ta první už má druhou RZ?
Každopádně motoodrážedlům zdar! ( mám dvě... )
Mám v nabídce originální nosič na Royal enfield scram nebo Himálayan. tea108@seznam.cz
Krásná stylovka!
Asi tomu už taky rozumím At slouží