megamoto_duben




Detail inzerátu

Intercom do helmy, nový 2024,nepoužitý

Intercom Motocyklový komunikační systém až pro 6 jezdců 1200m Přilbová náhlavní souprava s handsfree Bluetooth, Intercom s redukcí hluku
--- K prodeji - poslední KUS ---
O této položce

?Až 6 jezdců, 2 jezdci plně duplexní interkom na motorce?: náhlavní souprava wayxin R6S na motorku podporuje párování 2 až 6 osob, vedoucí může mluvit s každým z nich
?Dlouhá provozní doba?: náhlavní souprava R6S motorka helma Vestavěná lithiová baterie 800 mAh s rozhraním Type-C, doba nabíjení pouze 2,5 hodiny, doba nepřetržitého hovoru 15 hodin, pohotovostní režim 300 hodin.
?Motocyklový interkom s potlačením hluku?: R6S headset na motorku bluetooth Přijímá pokročilou technologii duálního potlačení hluku, která dokáže snížit hluk způsobený motorem a větrem o 80 %.
?Design tlačítek?: interkom wayxin R6S pro přilby používá celkově vodotěsný materiál ABS, design tlačítek více odpovídá skutečnému použití a lze jej snadno ovládat i za jízdy.
?Čistý zvuk?: Komunikace na motorce R6S Bluetooth pro 2 osoby je s nezávislými duálními reproduktory, i když rychlost vašeho vozidla dosáhne 70 km/h, komunikace s vašimi společníky nebude ovlivněna.
?Párování GPS, Intercom?: R6S headset motocyklové přilby má integrovaný čip Bluetooth 5.0, páruje se s připojením Bluetooth s jinými GPS MP3 a headsetem Bluetooth motocyklové přilby a má funkci automatické odezvy Google Assistant/Siri.
wayxin R6S je nezbytný interkom pro jízdu v přírodě

Plně duplexní interkom s dosahem 1200 m pro spojení až 6 jezdců
Podporuje pouze 2 hovořící současně
Bluetooth 5.0, rychlejší připojení
Čip Qualcomm, silný výkon
DSP a CVC, dva druhy potlačení šumu, zvuk je čistší
Vodotěsnost IP67
10 hodin HD reproduktoru
Nové zboží

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.


bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist