-
4Odpovědí
Klouže spojka
Při prudkém přidání plynu klouže spojka, pozvolné přidávání ani ne, mám měnit koš z 634, jak sem se někde docetl,nebo zůstat u té origo co tam je, popřípadě jaké lamely, i když tam sou lepený, asi ferdo a vypadají slusne. Co vše vyměnit, diky
-
8Odpovědí
oprava ojničních ložisek a zadní brzdy
Dobrý den, chtěl bych pořídit motorku(rv.2003). už ji mám nějakou dobu vyhlídnutou, ale zadržuje mě na ní nutná oprava poškozeného ojničního ložiska a potřeba udělat zadní brzdu. Kolik by mě mohla stát oprava aby byla motorka v pořádku? Předem Děkuji.
-
2Odpovědí
zaseklá nakopávačka
Dobrý den, mám doma pitbike 250 a normálně jezdil, startoval, dneska sem ho zkoušel nakopnout, šlo to, motor běžel tak 5 vteřin pak to chcíplo, tak jsem zapl sytič a zkusil to znovu, nic, po cca 4x pokusu se zasekla nakopávačka. pochybuju že se přidřel mo
-
1Odpovědí
Yamaha Yzf R1 2003 Divný zvuk
Zdravím dělá mi starosti tento kvičící zvuk viz. video a nevím jestli je to normální tak bych se rád zeptal jestli vám to dělá také a pokud ne tak čím by to mohlo být..... Děkuji https://youtu.be/AACDJ9GqEhY
-
3Odpovědí
Přesně v 3000 otáček vypíná brzdění motoru
Koupil jsem novou MT-09 (Srpen 2022) a okamžitě jsem si všiml jedné věci, kterou jsem nikdy předtím u jiných motorek nezažil. Při brzdění motorem (typicky například při dojíždění bez brzd k semaforu) je přesně v 3000 otáček mezera, kdy motorka vypne brzdě
-
3Odpovědí
Nestartuje
Zdravim chci se zeptat nejde mi nastartovat motorka startér funguje svíčka taky a benzín taky komprese v motoru je 8,5 a má bejt 11 je možný že je to tím?
-
2Odpovědí
chod motoru na volnoběh
Ahoj. Když Gide nastartuji, je vše v pořádku, jsou vyšší otáčky a motor běží krásně. Po chvíli, kdy jdou otáčky dolů, tak volnoběh někdy trochu škube, a po asi deseti minutách kdy otáčky už jsou spadlé a motor teplý, mi to začne jít na jeden válec. To sam
-
2Odpovědí
Nízká rychlost
Dobrý den mám problém s pionýrem. Asi rok a půl byl po go a jezdil skvěle ale před nedávnou dobou jsem cítil že obvzlášť na trojce jakoby motor brzdil. Taky musím vždy docela rychle na trojku přeřadit protože dvojka to nedává. Prohlédl jsem výfuk, předsti
-
3Odpovědí
Nejde nastartovat
Zdravi chci se zeptat jestli nemůže co mam dělat když mi nejde nastartovat motorka i když svíčka dával jiskru vstřik taky funguje a startér točí
-
4Odpovědí
Podivný zvuk motoru
Zdravím, prosím o radu. Všimnul jsem si, že se mi z motoru ozývá podivný zvuk. Je to takový "vzdušný" "s-s-s-s-s...." zvuk. Do "Zvuky motorek" jsem vložil nahrávku, kde je to celkem dobře slyšet. Válce jedou podle mě všechny (šahal jsem na svody). Nepo
-
2Odpovědí
Chcípnul motor při jízdě
Ahoj, zhruba před měsícem mě moje Honda Hornet r.v.2004 nechala viset. Při normální jízdě / zahřátém motoru přestala z ničeho nic jet, jakoby někdo utnul benzín. Při stisku spojky motor šel z otáček do nuly a zastavil se. Po zastavení jsem motorku opět
-
3Odpovědí
Škubání motorky.
Ahoj chlapi, prosím vás nemohl by mi někdo poradit? Mám Suzuki VZR 1800, 2017, 70 000 tkm, při jízdě na 3 r. stupeň, 2000 až 3000 otáček mi motorka hrozně škube. Dělá to pouze při konstantní rychlosti, když zrychluji od 2000 až do 4000 tak to nic nedělá,
-
4Odpovědí
hučí pĺtka
Čau Hoši, koupil jsem xtéčko a když jsem ho byl jednou projet tak mi při jízdě na pětku začalo jakoby něco se dřít. Jako když brzdí synchron u auta.Nemůže být nějakej hotovej řetěz v převodovce že při vyšších otáčkách vystupove hřídele by odstřeďoval a tí
-
2Odpovědí
Simson sr50 nedobíjí
Zdravím všechny, simson mi přestal dobíjet, nemáte někdo zkusenosti co vyměnit jako první a popřípadě jak na to? Za všechny rady předem děkuji...
-
1Odpovědí
Ošklivé zvuky motoru
Dobrý den, rád bych se zeptal zda někdo neví něco víc o zvucích (viz video), které vydává moje motorka a případně jak to dále řešit. Děkuji předem za rady. :-) [youtube]https://youtube.com/shorts/TsmDC9nm8BA?[/youtube]
-
2Odpovědí
zhasnutí motoru za jízdy
Mám vyměněný vstřik, před jeho výměnou se tohle nestávalo, děli se jiné komplikace, jak jsem již psal. Tyto se výměnou vstřiku již nestávají. Po delší jízdě při nutnosti podřadit z 6 na 5,třeba když vjíždím do nějakého města nebo nepřehledné zatáčky, po s
-
3Odpovědí
Klepání motoru
Vždy když jedu ve 2 ledech tak mezi 3÷3200 otáčkami většinou do kopce se ozývá z motoru tzv. klepání. Je v podstatě jedno na jaký převod jedu, ale většinou od 4. převodu výš. Samozřejmě to řeším podřazením, ale myslím, že by to pro ten motor zase neměl bý
-
1Odpovědí
Při přidání plynu se dusí,
Zdravím, simson po GO motoru, když ho nastartuju naskočí ale jakmile přidám do trochu do omezovače ihned se udusí. Karburátor čištěn několikrát, jehla, i tryska aspoň 10x a vše ostatní taky. Nádrž i kohout čištěno taky. Svíčka nová, ale vždy je suchá,
-
1Odpovědí
Spouštění motoru honda CRF 450R r.v. 2018
Po zmačknutí spojky a tlačítka spouštěče se spouštěč krátce roztočí, motor neroztočí a tedy i nespustí. Původně jsem si myslel, že je slabá a nefunkční baterka, to se nepotvrdilo. Po propojení dvou kabelů starterového stykače na tvrdo jsem ze začátku nast
-
4Odpovědí
Problém s motorom po odstavke
Zdravim.Moj ujo má motorku Kawasaki VN800,na ktorej minulý rok vôbec nejazdil.Pokusali sme sa ju teraz oživiť,motorka hneď naštartovala ale motor ide nepravidelne,iba na sytic,strieľa do sania a pod motorkou vyteká benzín keď je motor naštartovaný.Z motor
-
2Odpovědí
Obsah 633 ccm
Zdravím. Koupil jsem xt 600e (rv. 1995) a na motoru je 633ccm. Nikde nemohu sehnat žádné info. Vše ostatní je 595. ???
-
2Odpovědí
Chyba 5d-13
Dobrý den bajkeři. Dnes se mi při vyjížďce rozsvítila kontrolka motoru a následovaná byla nápisem na palubní desce 5d-13. Na nejbližším bezpečném místě jsem zastavil a zdechl moto. Ihned jsem se podíval do servisního manuálu. V něm stálo že chyba je na
-
2Odpovědí
nevím typ motoru
CS. Chci se zeptat jestli nepoznáte typ motoru z fotky. Motor na jawě 555 děda před lety vyměnil a já potřebuju vědět jaké náhradní díly do něj koupit. ;-) Na motoru by nemělo být nic upraveného.[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2022/27/60
-
3Odpovědí
mám problém s ulomenými hliníkovými oky na motoru držící stojan
CS mám dotaz jak spravit ulomená hliníková oka držící stojan. :! [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2022/27/604994_7588e631c1894b24122f85a2cbdb3010.jpg[/img]
-
3Odpovědí
Vjezd parkoviště letiště ruzyně na moto
Jsem ze vsi a dotykáč ještě moc neovládám a jinam mi dotaz nejde vložit. Nikde jsem se nedočetl, jestli se na parkoviště před terminálem nahoře dá vjet a vyjet na moto. Plechovkou jsem tam často, ale zítra pokud nebude pršet, tak chci pro syna jet na moto
-
2Odpovědí
Problém s chodem motorky
Dobrý den, měl bych dotaz k motorce GS500F (rok 2004, najeto přes 38 000 km). Stala se mi taková příhoda - po natankování plné nádrže a najetí cca 10 km při jízdě (zařazena asi pětka) mi motorka najednou přestala reagovat na tahání za plyn. V tu chv
-
2Odpovědí
Co před startem nového motoru?
Zdravím, na svoji motorku kupuji nový motor co má obsah z původních 125ccm na lepších 200ccm (stejný typ motoru). Původní je celý pryč a oprava by vyšla se vším všudy pomalu jako na tu novou sadu (motor, regulátor, cívka, CDI,..). Teď k předmětu proč zakl
-
1Odpovědí
Motor se při rozjezdu dusí
Ahoj všem, prosím o radu. Mám FZ1 (r.v. 2007, najeto cca 87 000 km, laděný výfuk IXIL), v poslední době po zahřátí motoru (myšleno delší souběžné jízdě), když zastavím (třeba na křižovatce) a chci se znovu rozjet musím motor vytočit do vyšších otáček aby
-
2Odpovědí
VFR 800 FI - jede na dva válce
Mám VFR 800 Fi, r.v. 2001, a pokouším se ji po nějaké době, kdy jen stála v kůlně, zprovoznit. Motor jede na dva válce. Konkrétně na 2. a 4. První a třetí jiskru hází, ale nejde tam benzín. Poradil by někdo, kde mám začít?
-
2Odpovědí
válec zvuky
BMW R 1200GS-LC, 2016, z pod víka pravého válce se ozývá kovové klepání. Z levého ne.