globalmoto_duben_nolan




Škubání motorky.

  • 0

    2.9.2022 od viccttor

    Ahoj chlapi, prosím vás nemohl by mi někdo poradit? Mám Suzuki VZR 1800, 2017, 70 000 tkm, při jízdě na 3 r. stupeň, 2000 až 3000 otáček mi motorka hrozně škube. Dělá to pouze při konstantní rychlosti, když zrychluji od 2000 až do 4000 tak to nic nedělá, rychlost nevyskakuje. Mám podezření na převodovku, vychozenou vidličku ale nejsem si jist. Byl jsem v Suzuki Paskov, tam mi zdělili že je to " jasná " spojka na výměnu. Spojku jsem vyměnil, stejně už výměnu potřebovala. Ale problém trvá ! Děkuji za jakoukoliv informaci.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    2.9.2022 od stnd

    Nazdar, u motorky s řetězem tohle dělá špatný řetěz. Jak jsi na tom s kardanem (ložisky)?

    Doplněno:

    Ahoj, na kardan jsem se nedíval, zkusím se podívat jestli něco zjistím.

    2.9.2022 od viccttor

    Ahoj, na kardan jsem se nedíval, zkusím se podívat jestli něco zjistím.

    2.9.2022 od viccttor

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.9.2022 od zdenysrx6

    skus jestli ti to bude škubat i při jízdě do kopce , nebo skus lehce přibrždovat

    Doplnit odpověď

  • 0

    6.9.2022 od Opotom

    Zdravím. Pokud to dela jen na jeden rychlostni stupeň tak je problem v převodovce. Teď nedokážu říct přesně jaký. Kdyby to dělalo na každou rychlost, ta by mohl byt problem kdekoliv. Každopádně převodovky na techto motorkach jsou dost špatně udělaný ale o problemu na trojce jsem jeste neslyšel. Muselo by se to rozložit a zjistit. S takto velkym najezdem to uz může byt vice věci. Opotřebováná kola, spatna radici vydlicka, vymezovaci podložky, uvolněná segrovka mezi kolama. Hromada veci dalších. Bez rozlozeni to asi nejde zjistit.

    Doplněno:

    Ahoj, tak konečně problém vyřešen. Vyměnil jsem čidlo zařazeného rychlostniho stupně, který se nachází pod krytem spojky, a problém vyřešen.

    3.6.2023 od viccttor

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist