globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Mann (1514) napsal 28.02.2024 v 10:32

Jestli se nepletu tak měl prezident motorky jako koníčka už dávno před zvolením To se má všech svých zálib vzdát jen pro zapšklost některých lidí, kteří ho nevolili? Úsměvné Kdybych byl pořadatelem této nebo podobné akce, pozvánku na výstavu bych mu zaslal jako prvnímu.

Lecho650 (0) napsal 09.03.2023 v 09:36

pro k167
Někteří se prostě narodí jako idioti, a těm nepomůže, že mají svobodný přístup k informacím, vždy si vyberou jen část, která jim ladí k jejich psychóze, že země je plácatá, že ano k167..

Rudolf5 (0) napsal 07.03.2023 v 17:42

Návštěva p. prezidenta bylo asi jediné zajímavé jinak je to čím dál horší včetně účasti firem. V neposlední řadě okrádačka za parkování ? poslední návštěva.

Setapouch (5) napsal 05.03.2023 v 16:52+1

Pane Pávek, k Turkovi ne

Johny_Servis (72) napsal 05.03.2023 v 06:59+2

No tvl - úplně obyčejná zpráva o tom, že v normálních volbách zvolený prezident zahájil výstavu týkající se jeho záliby (proč ne) a diskuse je snad ten největší bizár co jsem kdy v životě viděl

Fyro (121) napsal 04.03.2023 v 19:21+2

Motorkáři.cz objektivně informovali že výstavu zahajoval prezident. To je všechno. Někdo to bude ale vnímat jako že byli vtažení do politiky. Když média napíšou že zeman sedí naprdeli v Lánech, Nebo že vyrazil za kamarádem
do srbska tak se nechali vtáhnout do politiky? Já už tomu fakt nerozumím… někdo prostě musí furt hejtovat.. Dneska je 4.3. a nebo podle ruského kalendáře ještě únor nebo nebo už duben?

K167 (1471) napsal 04.03.2023 v 15:42

Podobná diskuse už tu jednou byla.

https://www.motorkar...psi-hubik-46526.html

Řekl bych, že tenkrát byly tyto stránky využity (nebo zneužity) PR týmem pana PP.
A teď v podstatě nemají jinou možnost, než o zahájení výstavy jeho osobou informovat. A tím byly opět do politiky zataženy a jak to dopadlo, vidíme v diskusi níže. Nemění to nic na tom, že si práce kluků ze stránek Motorkari.cz velice vážím.
Když zde v různých diskusích opakovaně tvrdím, že sem politika nepatří, je to proto, že jsem toho názoru, že sem si má jít člověk odpočinout a pobavit se.
A než mi začnete nadávat do kremrolí atd.:
V listopadu 1989 mi bylo 15 a půl. Nezdá se to, ale i v těch letech jsme to hrozně prožívali a sledovali. Dodnes si třeba pamatuji jména z tehdejších jednání OF a KSČ.
Velice si vážím svobody. A možná je to tím, že jsem zažil nesvobodu. Možná si jí proto vážím o to víc.

Fyro (121) napsal 04.03.2023 v 14:01-1+2

Pořád milionkrát lepší, než kdyby lidi zvolili toho SK píču.e ...
Navíc má s náma společný koníček, no není to pěkný?

papiboy (1260) napsal 04.03.2023 v 09:43-1+3

Haudujudú, tu nezávislý zahraničný pozorovateľ, Maďar zo Slovenska...

Myslím, že motorkársky server všade vo svete by musel informovať o tom, že novozvolený prezident sa objaví na výstave motocyklov, dobehne na motorke a otvorí výstavu.

Niektorí ten kratučký článok tu berete, ako politický postoj správcov serveru, ale politický postoj by bol aj ten, ak by o tom neinformovali vôbec. Navyše vysoko neprofesionálny...

Redaktori tú správu zvládli podľa mňa korektne, pomerne strohá, prakticky minimalistická správa bez vyjadrenia nejakých indivindi politických postojov.

Politika sa do toho vtiahla až tu v diskusii, kua, lepšie čítanie, ako o technike...

Komik64 (3039) napsal 04.03.2023 v 07:27

Mnozí asi nebudete souhlasit, ale já jsem za každý takovýhle odhalení/rozčeření poklidných vod (žump...?) velice rád (ano, považuju se za "protipětidemoličního aktivistu"...)...
A žádný, že to sem nepatří - !!! PATŘÍ (v tomhle boji "o samou budoucnost naší civilizace" už není žádný "zápolí"...) !!! - bylo tady zmíněno plno problémů, které tady s tím (M.cz) blízce souvisejí - od zakazování spalováků, cen benzínu (vždycky nás, viz jen německý "přeprodeje" původně velmi levný ruský ropy za několikanásobky...,vodrbávali a vodrbávat budou furt víc a víc, když se konečně "dostali k lizu" i amíci...) atd., atd., atd. ... až po rychle nastupující všemožnou kontrolu a tlak na občany, cenzuru (ano, přímo tady ZATÍM není...) apod.

(Až bude PPPP podepisovat jeden "neotřelej nápad" týhle vlády za druhým, jak předpokládám, velice rád to tady připomenu x pokud se bude OPRAVDU snažit něčemu "ošklivému" zabránit, ještě radši to tady zmíním taky a začnu se mu omlouvat...)

A taky jsem rád, že jsme více "projevili stanoviska"...

Navíc jsem se velmi rád blíže mrknul na takový "NORMÁLNÍ" (neuvěřitelná drzost sám sebe takhle označit...) motorkáře, jako je třeba Strngr - chlapík obtěžovaný StB (ani netuší, jak se to píše...), ale jásající nad tímhle "UMĚLÝM PRODUKTEM (koho asi...? )" = "námezdním bojovníkem a hůř" za Varšavskou smlouvu (tej přece PPPP přísahal a psal zdůvodnění, proč právě jemu se má dostat "velmi speciálního" vzdělání...) i zase za NATOse... (proti kterému se přece PPPP právě chystal "velmi speciálně" působit...) a jeho budoucí "první politružkou" - aspoň vím, kdo tuhle brněnsko ("jiné" Brno a "jiní" Moraváci = třeba Ivan..., prominou, ale je to tak...) - ukrajinskou vládu volil "opravdu srdcem" (těch pomýlených, kteří se za to teď omlouvaj, mám kolem sebe moc...) a i přes to, že je evidentní demokrat, oslovujícího knížetelucifera "neznámý blbče"...

Komik64 (3039) napsal 04.03.2023 v 06:53

StepanP (pro tebe budu psát aspoň chvíli pravopisně správně ) - NEBO TO TAKÉ LZE ZCELA OBRÁTIT...
Motorkáři jsou vesměs lidé, kteří v životě MINIMÁLNĚ po stránce ekonomické něco dokázali, protože naše stroje (a obvykle nemáme jen jeden...) jsou často poměrně značný nadstandard (já osobně tedy dávám přednost "užitečnosti", takže na moji Tenerku a skútra Q4 - co nepotřebuji, to neskladuji x toho se okamžitě zbavuji prodejem - celkem za cca půlmeloun mi bohatě stačí necelý roční plat, ale jsou tady mnozí, co v tomhle koníčku/životním stylu mají podstatně víc...), což celkem eliminuje "celoživotní a vícegenerační pobírače sociálních dávek", ale, bohužel, ne různé "lehkoživky, neplatiče daní, dojiče společnosti, tuneláře atd.", ale optimisticky (což není zrovna obvyklý postoj cynického skeptika...) předpokládám, že většina to nebude...
Takže proč by právě tito lidé (opravdové "opory společnosti") měli být nějak optimističtí, pozitivní apod., když právě oni, a, bohužel, velmi z blízka..., vidí všechen ten úpadek, rozvrat apod., denně s ním bojují atd. + ještě jim navíc jejich radost/koníček/životní styl pomalu a jistě z EU apod. komplikují a chystají se velmi pravděpodobně i na horší věci (nehledě na to, že alespoň část motorkářů jsou prostě spíše "drsňáci", takže se s tím moc nes...) ?

A stále neoperujme s nějakými 30%, to je jenom "takovej společenskej medík kolem huby většině" - popravdě jsou čísla daleko depresivněší = vždyť jen skoro 2/3 lidí mají podprůměrnou nebo aspoň "tak nějak" průměrnou inteligenci (která jim moc neumožňuje nějak hlouběji se zamyslet, takže buď nadšeně mávají nebo se bojí nebo...) a to jsme teprve na začátku problému, protože pak se přidávají další "proměnné"... / /

StepanP (58) napsal 04.03.2023 v 02:23+8

v jakékoliv širší společnosti se nachází průměrně 30% blbů a toxických lidí. Pokud dáte dohromady širší počet třeba…taxikářů, je pravděpodobnost, že podíl lidí, se kterými byste nechtěli mít dvojdomek, rapidně stoupne nad 50%.
A pokud by se člověk zaměřil na motorkáře, tak čistě podle této diskuze, se poměr toxiků a deprivantů rapidně blíží třem čtvrtinám.

Sprostí hulváti, s patentem na rozum a citem pro legrační pravopis.

Jste směšní, jak se vztekáte. Jste zahořklí, věcně nasraní a určitě vám i smrdí nohy, protože vyvracet legitimitu výsledku voleb, vidět na zahájení raději Foldynu, než Pavla a celé to korunovat kritikou vzhledu hostesek, nelze si o Vás myslet nic jinýho.

pajapaja (37) napsal 03.03.2023 v 22:30

výstavu zahájil soudruh prezident Pavel .

L6L (50) napsal 03.03.2023 v 21:59

Nepotěšil jste mne chlapče, já vás taky nepotěším:

Materiál brzd mistra Malaníka si zaslouží píseň od mistra Karla Kryla: z lampasů je nám zle, proč nám sem leze?!?
Hajnej na mopedu!

A co teprve pro mnohé nato šok, možná jeho řídicí mechanici bezpochyby fandí elektru...

Kurec-palec, rozdělovač, mám to ale dilema, raději Boba Dylena.

petr1000001 (207) napsal 03.03.2023 v 21:42+3

Tak asi by mi nevadilo,když by se nový prezident ve svém věku naučil jezdit na motorce jen kvůli tomu,aby mne tím udělal radost.... každopádně,tohle není jeho případ, tak nevím,proč to vůbec někdo vnímá negativně.. co se Pavla týká,jezdí ,protože ho to hádám naplňuje jako mne a asi i velkou spoustu tady diskutujících... no a že je to nový prezident,zaplatpanbuh

Skrunch (1403) napsal 03.03.2023 v 20:18-1+3

Vidím, že se tu propírají politický blbosti.
Jen na okraj: každý člověk má koníčky, i ta figura PP. Co může být však zavádějící je to, že z jeho nastávající funkce to může z jistých úhlů pohledu být nevkusné, zavádějící. To je něco, jako když si Jarda Jágr vezme do divadla tričko s motivem k něčemu nebo k někomu směřující. To už může někam ukazovat, ideologizovat a osoby v těchto pozicích by si tím měly býti vědomy.
Vážně z toho neuchcávám, že budoucí prezident má stejný koníček jako já...a srdce??? To není záruka ničeho, že jezdí na motorce nebo vypadá sympaticky...a přesně takhle funguje větší část společnosti: I vůl může vypadat sympaticky, pozor na to.
Pro nadšence: jeviště je jedna věc, zákulisí druhá a ta důležitější.
Serte na řidiče a čumte na motorky..

akurňa (-1) napsal 03.03.2023 v 17:06-1

Letošní výstava ztracený čas úplně

scott67 (76) napsal 03.03.2023 v 16:02-2+2

Už tak je to celý vo hovně a teď tady ještě bude politika. Na hovno.

doktorM (79) napsal 03.03.2023 v 15:20-2+2

Kupka se byl podívat na to, co se dá ještě zdražit.

Komik64 (3039) napsal 03.03.2023 v 14:56-1+1

Vím, že nějaká absolutní svoboda neexistuje atd. ALE to mi nebrání v tom, abych se celej život nesnažil (jako potomek velmi svérázných předků...) žít co možná svobodně ( i když ve školce, na podobně blbej základce a pak zase i na absíckej vojně to úplně snadný nebylo, ale zase jsem si natrénoval a procvičil "hnutí odporu a účinnej odboj" x gympl i vejšky mi relativně svobodnější už přišly, i přes to, že část se odehrávala v pro někoho prý "ještě temných" 80. letech...). A i to ježdění k tej určitej svobodě patří...

Takže i když vynechám všechny ty věci, co jsou už popsaný níž, tohle "Srdce každéh motorkáře určitě potěší, že tradiční jarní výstavu letos zahájila nastupující hlava státu. PAN (nevšiml jsem si, že byste tady slovem "pan" titulovali i jiný, daleko významnější osoby, o kterých tady píšete...) generál..." není psáno češtinou, ale nějakým "jazykem slouhů a poskoků", co se znovu a znovu nadšeně staví do špalírů s praporkama a přelejzaj z jedný (_!_) do druhý, konečně jako sám "manžel budoucí první politružky"...

JardaBar - TÉMĚŘ...2/3 Čechů věří... Maximálně spíš DOUFAJÍ a značná část už je zase podělaná, aby si to nerozházela s vrchností, když totalita (jen zase jiná, a že už jich v Čechách+ bylo...) opět sílí...

MichaT (31) napsal 03.03.2023 v 12:55-1+2

Tak ta bolševická zakomplexovanost ze západu prosákla už i do motorkářského webu.

ILA (3) napsal 03.03.2023 v 12:01+2

JardaBar (164) napsal 03.03.2023 v 10:49+6

Téměř dvě třetiny Čechů věří, že Petr Pavel bude dobrým prezidentem, ukazuje průzkum Medianu
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/petr-pavel-prezident-pruzkum-median_2303020741_ako

Není to tak špatný jak to vypadá tady v diskusi

Jako správný demokrat to těch posledních sedm dní ovara vydržím a snad nás motorkář nezklame

kawafil (1096) napsal 03.03.2023 v 10:04-6+5

Obsah výstavy na hovno ,modelky na hovno a ještě to otevřela americká vlezdoprdelka ,mám jasno ,nikam nejdu

pbul (66) napsal 03.03.2023 v 08:52+14

wow, tady to teda jede. škoda že taková blbina rozděluje i zde na fóru motorkáře. proč nechápu... asi bohužel odvrácená strana internetu? hlavně že na sebe na cestě máváte jak postižený...

jen připomenu, že tgm byl taky všude, zaštítil třeba 1000 mil, byl patron ačr atd atd. to že se nový president snaží být mezi lidmi (včera v národním) jen vítám, je to krok správným směrem. polidštění toho úřadu. je to určitě lepší, než být zavřenej na zavřeným hradě, kdy občas nebylo ani jasný, jestli president ještě vůbec žije.

Yura (239) napsal 03.03.2023 v 08:13-1+2

Po pravdě, musím říct, že mi je úplně jedno, kdo zahajuje výstavu. Pro mě je podstatné, že se už konečně přestalo blbnout, výstava se vrací a zase bude první předzvěstí nový sezóny, co je těsně za dveřma.
Ať si tam před kamerama honí triko třeba Mikymaus, nebo Jiřka Bohdalka

31081 (674) napsal 03.03.2023 v 07:57-2+2

Ten ještě né prezident je fakt fešák,sluší mu to a vypadá fakt reprezentativně.Určitě pro naši zem udělá všechno proto,aby jsme se měli fakt dobře.Vždyt celá pětikolka je skvělá a snaží se,aby jsme se měli fajn.Fakt tomu věřím...No raději nic...

Dzawar (111) napsal 03.03.2023 v 07:15-2+2

Díky za článek . Evidentně zaulaj . Co si víc přát .
Náš prezident je motorkář ,
i reprezentativně vypadá
sice bych byl radši kdybi jezdil na Hondě
ale i to BMW snesu

fourman (87) napsal 03.03.2023 v 07:13-8+17

Asi bych to uměl přejít, pokud by si jeho PR tým nedovedl spřátelená média a žurnalisty, z nichž někteří jsou podporování Německem.
Každý může mít svůj názor, ale docela se směju, že prezident zahajuje výstavu motorek a jsou tam jeho PR teamy a jeho media. Nedávno zahajoval hokej ve stejném stylu. Za chvíli budou zprávy, že prezident otevíral šampionát pletení svetrů a v sobotu bude prezident otevírat nový Lidl..... Prostě bez prezidenta a jeho PR týmu se nic už otvírat nebude ! Aktuální prezident je produkt PR kampaně, která začala už v roce 2015 (dohledatelné). Jak se tak dívám kolem sebe, tak pokud je dobrý marketing, mohl by dnes být i prezidentem vanilkový jogurt.
Už se ale vůbec nesměju, že borec, který sám šel v 56 letech z kanceláře do důchodu prosazuje, aby jsme mi ostatní chodili v 70 letech. A stále se najde mnoho lidí, co mu za to tleskají, jaký je to charakter.
Nechci mít za prezidenta žádného komunistu a pokrytce. Stejně tak asi nemám radost, že prezident podporuje zákaz spalovacích aut v centru měst a podporuje lidi, kteří říkají, že musím patřit na západ, nesmím doma topit plynem, musím platit vyšší daně a že přesto se při tom státní dluh snižovat nemusí,. Okupant křičí na okupanta, ať odejde z cizího území, zatímco sám byl okupantem jiných cizích států, samozřejmě na té správně straně a v zájmu demokracie a svobody, a toho řádu. Jen nevím, jestli heslo "Vraťme Česku řád", neznamená ten " světový řád", který je prý ale jen konspirační teorií.....
Víte, ať už tu byl před ním jakýkoliv prezident, ten nový by se s ním správně porovnávat neměl.
Nového prezidenta by jsme měli porovnávat jen a pouze s našimi morálními národními hodnotami a zájmy. My totiž nepatříme na západ, stejně tak nepatříme na východ. Prosím, buďme už jednou sami sebou, nedělejme ze sebe jogurt.


Marty--Mortimer (16) napsal 03.03.2023 v 06:18

no tak hurá

Předchozí
1 2 3
Následující



TOPlist