husqvarna_svartpilen_801_2




Vánoce 2004 dětem

Jako minulý rok i tyto vánoce jsme se rozhodli udělat radost dětem z dětského domova Lipová u Šluknova. V rámci této akce může přispět dárkem kdokoliv z vás. Kdo se zúčastnil minulých akcí Motorkáři dětem, moc dobře ví, co to znamená pohled na dítě z dětského domova, které dostane vysněný dárek.

Parta motorkářů, kteří se scházejí na diskusním fóru Motorkari.cz, chce udělat radost dětem, které to na počátku svého života nemají právě lehké. To však neznamená, že bychom chtěli jen naplnit své pocity tím, že uvidíme rozzářené tváře obdarovaných dětí, a nemysleli na to, že třeba opravou sociálního zařízení bychom jim výhledově pomohli více. Bohužel je jasné, že nebude v našich silách suplovat nějakou nadaci a vytvořit charitativní akci, která má za cíl pomoci vyřešit zásadní problémy tohoto dětského domova, jako nezbytné rekonstrukce apod.

S touto vizí a tímto cílem jsme se stejně jako loni domluvili, že každý dle svých možností přispěje dárkem (pokud ho může pro děti, kteří si o konkrétní dárek napíší, sehnat nebo zajistit) nebo částkou. Za vybrané peníze se pak koupí ty dárky, které zbývají na seznamu dětských přání z tohoto dětského domova. Zbytek peněz, které případně zůstanou, budou jako loni předány dětskému domovu s tím, že je použije na konkrétní účely ve prospěch domova podle možností a priorit.
Je logické, že někdo může dát více, někdo méně. Vždy je důležité jedno: I tisíc korun se skládá z desetikorun dvacetikorun, padesátikorun a stokorun a každý příspěvek má svou váhu, která určitě hraje důležitou roli.

Vždyť kdo děti má, i ten co je nemá, moc dobře ví, co je to dětská radost.

Nepřejeme si žádnou medializaci ani publikování v časopisech, jedná se o čistě neoficiální a nekomerční akci motorkářů kteří chtějí potěšit pár dětí v dětském domově. Nechceme se pouštět do sponzoringu jako takového a proto má akce takovýto charakter.

Na tuto akci bude jako každý rok navazovat společná vyjížďka do dětského domova na začátku příští sezóny (viz fotky z minulého jara)

Fotky z loňského předávání dárků

Veškeré informace najdete na diskusní fóru Motorkářů.cz (ZDE).

Děkujeme, motorkáři

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist