husqvarna_svartpilen_801_2




Triumph Thruxton SE

Některé speciální edice vybavené stylovými doplňky se zkrátka nebývale povedou. Příkladem je Thruxton Special Edition, který se po mechanické stránce nijak neliší od standardu, ale po stránce vzhledu se autorům podařilo vytvořit nádherný a jedinečný vzhled.

Nové barvy Crystal White s červeným proužkem, červeným lakováním rámu, stejně laděnou maskou kolem reflektoru a krytem sedla jsou doplněné černým povrchem motoru a celek vypadá dokonale. Triumph již oznámil, že tato edice bude jen o málo dražší než standardní verze. Narozdíl od jiných značek, které podobné limitované verze obvykle ještě doplňují lepším a také podstatně dražším odpružením nebo výkonovým kitem, totiž Triumph nechává všechny původní konstrukční prvky klasického Thruxtonu.
Základem tak zůstává stejný paralelní dvouválec 865 ccm se vstřikováním, jaký jsem měl příležitost otestovat v modelu Bonneville T100, který musí zvládnout 230 kg suché váhy Thruxtonu. Nezbývá než doufat, že podobné limitované verze Triumph předvede i u dalších modelů, například u obou naháčů StreetTriple a SpeedTriple by se nějaká levnější designová verze určitě na trhu neztratila.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):
Motokatalog.cz



TOPlist