yamaha_demo_tour




Triumph hledá dealera v Plzeňském kraji

Rok 2019 se do historie českého zastoupení britské značky Triumph zapíše jako rok výrazného rozšíření dealerské sítě, kdy se počet prodejců zvýšil ze tří na pět. Ale ještě se po jednom pátrá!

Praha, Olomouc, Brno, to byla dlouhá léta klasika, co se Triumphu v ČR týče. Letos se situace ovšem dramaticky změnila a může za to i výrazně sílící poptávka po těchto motocyklech, kdy už stávající síť prostě nestačila. V průběhu roku bylo otevřeno nové dealerství v Hradci Králové a zanedlouho po něm také v Českých Budějovicích. Ovšem když se podíváte na mapu, zjistíte, že tam je ještě jedno ekonomicky silné velké bílé místo. Jasně, západ naší republiky. Český dovozce, pražská společnost DK auto-moto s.r.o., proto vyhlašuje pátrání po vhodném dealerství v Plzeňském kraji!

Triumph má široký záběr. Řada Adventure nabízí mnoho verzí tříválcových dobrodruhů Tiger v objemech od 800 do 1200 cm3, sportovní silniční svezení nabízejí naháče Speed Triple a Street Triple, na okruh se nejlépe hodí limitovaná edice supersportu Daytona 765 Moto2, s velkými emocemi je očekáván návrat tříválcového cruiseru Rocket III v nové brutální podobě. Triumph je také leaderem v kategorii retro, když jeho řada Modern Classics obsahuje devíti- až dvanáctistovky na mnoho způsobů, ať jde o klasické naháče, kafáče, scramblery nebo bobbery. Brzy bychom se měli dočkat také menších objemů pro mladší jezdce.

Je tedy nad slunce jasné, že nové dealerství by mělo mít dostatečně velké prostory, prodejní plocha by měla přesahovat 150 m2, a to i proto, že britská značka má bohatou nabídku příslušenství a doplňků. Samozřejmostí je nutnost kladného vztahu k jedné stopě, v tom je motocyklový byznys specifický, motorkáři dokáže motocykl prodat zase jenom motorkář. Pokud cítíte, že by zastoupení značky Triumph v Plzeňském kraji mohla být vaše další cesta, vyplňte tento formulář a kontaktujte české zastoupení na info@triumphmoto.cz nebo na telefonu 241 021 448.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • DK auto-moto

    DK auto-moto s.r.o. je přímým nebo výhradním dovozcem prémiových značek náhradních dílů a příslušenství. Mezi tyto značky patří Akrapovič, D.I.D, Dynojet, K&N Filters, Hiflofilto, JT Sprockets, Hard Krome, Mikuni, PBR, SBS, Scorpion, Tourmax, Vance and Hince, Yoshimura, a další. Již přes 17 let se...




TOPlist