husqvarna_svartpilen_801_2




V sobotu se slavnostně otevře Motocentrum HK

Co je to za hloupost, vždyť Motocentrum HK funguje už od roku 1993?! To máte sice pravdu, ale odteď ho najdete na jiném místě. V úplně nové krásné dvoupatrové budově se kromě tradiční Yamahy budou prodávat nově také Triumphy.

Kapitoly článku

Déle než 20 let byli východočeští motorkáři zvyklí na menší prodejnu v zástavbě rodinných domků v královéhradecké městské části Malšovice. Tam už nejezděte, kompletně celé Motocentrum HK je od začátku června přestěhované na novou adresu v Kladské ulici na Slezském Předměstí, kousek od křižovatky s motorkáři oblíbenou „jedenáctkou“. Určitě to nemůžete minout a co je celkem vtipné, že nová budova vyrostla naproti velkým hudebninám se znakem Yamahy…

Nové prostory Motocentra HK jsou výsledkem několikaletého plánování, samotná stavba trvala rok. Od začátku bylo počítáno s tím, že kromě Yamahy, již tato společnost zastupuje již odnepaměti, bude součástí i nějaká další značka. Jednání s Triumphem probíhala již dlouho předtím, český importér měl o rozšíření dealerské sítě do Hradce Králové nebo Pardubic velký zájem a nakonec bylo v únoru rozhodnuto, že Triumphy půjdou právě do Motocentra HK.

Nová budova je dvoupatrová a podsklepená, takže máte vlastně tři patra. Dole se mimochodem počítá s tím, že by tam byla volná garážová stání pro motorkáře, přístupná 24 hodin 7 dní v týdnu. Vše je samozřejmě podle nejnovějších standardů obou značek, přízemí patří Yamaze, showroom má 185 m2, vedle je prostorný servis, vrchní patro o ploše 220 m2 zabírají Triumphy. Sakum prásk včetně kancelářských prostor a servisu má Motocentrum HK více než 1000 m2! Každá značka má své prodejce, servis je samozřejmě společný a otevřený pro všechny motocykly.

V době naší návštěvy se finišovalo, aby bylo všechno nachystané na sobotu, kdy proběhne slavnostní otevření. Motorek na showroomech je dost, u Triumphu nechybí třeba Scrambler XE nebo Speed Twin, v Yamaze si můžete prohlédnout např. tříkolového Nikena. Ba co víc, můžete se na něm i svézt, kluci z Hradce jej mají jako jeden z mnoha demo motocyklů –na možnost vyzkoušet si vysněný stroj v reálném provozu je tady kladen důraz. Nechybí samozřejmě pestrá nabídka originálního příslušenství u obou značek a příjemným bonusem při koupi nového motocyklu nad 700 kubíků je kurz bezpečné jízdy zdarma na nedalekém polygonu, který probíhá ve spolupráci s instruktory Driving CZ.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 24 Kč od 8 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Jarda-Bekr přispěl 3 Kč
Ritchy přispěl 3 Kč
alterego přispěl 3 Kč
masi přispěl 3 Kč
cider přispěl 3 Kč
Kytí přispěla 3 Kč
Luciye přispěla 3 Kč
goofyk přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MOTOCENTRUM HK

    Oficiální prodejce a servis značek YAMAHA a TRIUMPH v Hradci Králové.. Prodej a servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Originální náhradní díly, doplňky a oblečení YAMAHA a TRIUMPH. Široký výběr motooblečení, přileb, doplňků a příslušenství. Spotřební náhradní díly na všechny značky motocyklů a sk...




TOPlist