husqvarna_svartpilen_801_2




Spy photos: Triumph Daytona 675

Na serveru Triumph675.net se objevily další fotky nové Daytony, která bude oficiálně nejspíš představena za tři týdny v Miláně. Na světlo se tak s největší pravděpodobností dostala už finální podoba faceliftovaného supersportu.

Nová Daytona 675 není zas až tak velkým překvapením, protože několik jejích špionážních fotek už koluje internetem víc než rok. Poslední záběry, které někdo pořídil na dealerské prezentaci potvrzují, že Daytona bude mít od příštího roku koncovku výfuku na pravé straně jako nedávno odtajněný Street Triple.
Stejně modernizovaný je i rám s hliníkovou podsedlovkou, a dají se předpokládat i změny v geometrii. Nové fotky odhalují stříbrné pruhy na masce vedle předního světlometu, které dodávají motorce modernější výraz, aniž by se muselo investovat do nové optiky. Triumph pozměnil i kapoty, přičemž se ukrajovalo hlavně pod sedlem, odkud zmizely výfukové koncovky. Motor zůstane podle všeho stejný jako u stávajícího modelu, ale i tak máme o důvod víc, proč se těšit na výstavu do Milána.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist