husqvarna_svartpilen_801_2




Nové barvy u Triumphu pro modelový rok 2024

Modelová paleta Triumphu pro nový modelový rok nepřináší žádné převratné změny, je tu ale spousta nových barev. Mnoho modelů z moderních i retro modelových řad dostalo alespoň jedno nové zbarvení, takže je katalog zase o kousek veselejší.

Kapitoly článku

Začněme modernou, a konkrétně rudou barvou Carnival Red na nejostřejším Speed Triple 1200 RS. Temně rudá halí všechny karosářské díly a vypadá k světu. Dosavadní zbarvení u všech modelů samozřejmě pokračují dál.

Menší Trident 660 zase obléká kombinaci černé s kontrastní žlutou na některých dílech. Tu podědil od větších Triplů.

Střídmější cestou se se vydal Triumph v případě Rocketu 3. Cruiser s ohromným motorem dostal lakování kombinující černou Sapphire a rudou Carnival, to vše doplněné o detaily ve stříbrné Ice. Nové zbarvení je k mání pro R i GT.

Milovníci komorních barev si přijdou na své u Tigeru 850 Sport, který do nabídky přidal kombinaci laků Jet Black a Graphite. Z černé většiny vystupují jen stříbrné detaily.

A vyčnívat se nesnaží ani menší Tiger 660 Sport se svojí bílou Snowdonia, kombinovanou s černou Jet.

Nabídku retro modelových řad odpaluje Speed Twin 900 s dvojicí nových laků. Je tu opět rudá Carnival v kombinaci s černou Phantom, a pak i můj osobní favorit – zelená Competiton s černou Phantom.

Dva laky přibyly také u většího sourozence Speed Twin 1200. Rudá Carnival se šedou Storm není zase tak odlišná, ale kdo rád matnou, přijde si na své u fešné kombinace dvou šedých odstínů.

V koutě nestojí ani Scramblery. Menší devítistovka sází na stylovou kombinaci žluté Cosmic se šedou Graphite...

...a velké dvanáctky XE a XC dostaly lak z matných odstínů Sandstorm a Jet.

Novinky jsou i u řady klasik Bonneville. Základní T100 koupíte v zelené Competition střižené hnědou Ironstone. T120 pak v černobílé Jet a Fusion a komorní T120 Black sází na šedou a matně šedou Graphite a Matt Graphite.

Derivát Bonneville Bobber dostal černošedé zbarvení z odstínů Jet a Ash, Speedmaster potom modrou Pacific se stříbrnou Ice. 

Na samý závěr tu pak máme ostrý kafáč Thruxton RS. Ten si polepšil o kombinaci černé Jet se stříbrnou Ice.

Tak co jim říkáte? Vybrali byste si v nových lacích? Objednávat je lze už nyní.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist