husqvarna_svartpilen_801_2




Eicma: Peugeot Genze 2.0 a Tweet Paris

Městská přibližovadla v podání francouzského Peugeotu. Menší úpravy se dotkly i modelu Django a pro ženy tu má výrobce model Tweet Paris.

Genze 2.0

Na stánku Peugeotu se výrobce pochlubil elektrickým skútrem Genze 2.0. Skútr je vybaven Lithium-Ionovou baterií 1,6 kWh s nulovými emisemi. Nejvyšší rychlost dosahuje kolem 50 Km/h, rekuperace brzdné energie a zrychlení na maximálku za 8 sekund. Příjemnou ovladatelnost zajišťuje lehký hliníkový rám. Funkce rychlonabíjení umožní doplnit štávu na 90 procent za 2 hodiny.

Speedfight 50Total Sport

Skútr SpeedFight 50 je již zaběhnutým strojem a nadcházející model dostane odstín šedé a černé. Najdete tu hliníkové opěrky nohou, zásuvku na 12V, USB zásuvku a můžete si i spárovat váš mobil.

 

Peugeot Metropolis RS

Decentní úpravy potkaly i model Metropolis RS. Světlejší odstín v podobě saténového silver flash laku dodává modelu sportovnější vzhled. Najdeme tu i tónované čelní sklo, sportovnější tlumení, červené minimalistické zbarvení na kolech a přední mřížce.

Django S

Černé matné lakování a chromové doplňky. Django si tak získá opravdové retro fajnšmekry. Zrcátka a zadní držák v chromu společně s velkým S na bílem podkladu dají ještě více vyniknout temnému laku.

Tweet Paris

Praktický stroj pro ženy. Agilní, lehký a sexy skútr vybavený předním 16ti palcovým kolem. Dostatečně velký prostor pod sedlem pro nákup, standardně dodávaný s velkým top boxem na 30 litrů. Vyšší čelní plexi pak nesmí chybět.

V Moto3 pojede SaxoPrint RTG s Peugeotem 

Na stánku značky Peugeot jsme také viděli závodní stroj, v jehož sedle se příští rok zúčastní Alexis Masbou ve třídě Moto 3. Značka Peugeot je spojena s indickou společností Mahindra Two Wheelers, která začátkem roku získala jednapadesát procent ve společnosti Peugeot Motocycles. Mahindra závodí ve světovém šampionátu od roku 2011 a letos spolupracuje s týmem Aspar. V sedle stroje Mahindra- Peugeot získal letošní titul mistra Itálie v třídě Moto3 Marco Bezzecchi.

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist