husqvarna_svartpilen_801_2




Novinky od Victory na rok 2011

Severoamerický výrobce motocyklů Victory se pochlubil se svojí novou modelovou řadou pro příští rok. Je možné očekávat zvýšení výkonu a kroutícího momentu u zavedeného sedmnáctistovkového véčka, spoustu doplňků na jednotlivé stroje, barevné kombinace a další.

Victory uvede celkem 15 nových motorek, respektive vylepšených loňských modelů. Dodá tomu víc šmrncu, nové prvky a pár extra koní, plusem je i paket na dodatečné zvýšení výkonu a ABS.


Hammer, Hammer-S a Hammer 8-ball









Pozornost se soustředila i na snížení množství exhalací, všechny motocykly Victory budou mít nové katalyzátory schopné splňovat stále se zpřísňující normy. Ke každé motorce bude možné doobjednat spousta doplňků a vybrat si například sedlo nebo řidítka dle libosti, případně druh barvy a design.

Cross Roads


Výkon véčka se 106 kubickými palci (cca 1737 ccm) se na přání bude moci přímo v továrně nadopovat z 92 k na 97 a krouťák zvýšit ze 148 Nm na rovných 153 Nm. Jako další novinka je uvedení lépe fungující spojky, u které se klad důraz na lepší a hladší chod.

Vision 8-ball , Vision Tour, Vision Arlen-N









Série Victory 8-Ball bude zahrnavat čtyři motorky: ZachNess, Kingpin, jeden z Hammerů a Vision 8-ball. Všechny tyhle stroje budou mít oproti loňským pěti rychlostem ještě o jednu navíc. 6-ti rychlostní převodovka by měla zaručit ještě pohodlnější a klidnější jízdu při delším cestování.

Kingpin a Vegas-Jackpot


Vypadá to že pokud by Harley-Davidson omezil výrobu, tak v USA bude ihned připraven minimálně jeden konkurent převzít jeho pozici. Co všechno se bude dít, se dozvíme v nadcházejících měsících. Motocykly Victory mají rozhodně něco do sebe a případný kupce nebude litovat vložených financí.

ZachNess



Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist