husqvarna_svartpilen_801_2




Nové tourery Victory 2010

Jaké jsou ideální stroje pro cestování po Kalifornii? Směr ukazují dva nové modely Victory pro sezónu 2010, které se zařadily k již tak hodně svérázné a originální nabídce této luxusní americké značky.

Nedávno jsme vám přinesli testík Victory Hammer a až se vrátíte z dovolených, ještě pro vás máme na září nachystaný testík cestovního korábu Victory Vision Tour. Výrazná podoba tohoto cesťáku si našla mnoho příznivců i odpůrců. Nyní přicházejí o něco střízlivější modely, které by mohly oslovit i příznivce cestovněji orientovaných cruiserů. Podívejte se s námi na novinky: Victory Cross Country a Victory Cross Roads a na další modely v provedení Ness.

Victory Cross Country

Základem obou modelů je shodný rám s modelem Vision, avšak upraveným pro ještě nižší těžiště a ještě lehčí konstrukcí a lepší ovladatelností. Victory Cross Country se tak stává vážným konkurentem pro nový Harley-Davidson Street Glide. Pohonnou jednotkou je lahůdkový V-twin značky Victory s názvem Freedom o objemu 106 kubických palců s celkový výkonem 92 koní a mohutným krouťákem. Jezdec se může těšit na slušnou ochranu těla i rukou před nepřízní počasí, aniž by ale musel obětovat vnímání větru při cestování.

Victory Cross Roads

Tento model vypadá tak trochu jako kříženec přední části cruiseru Hammer a zadní části Vision. Vítr ve vlasech, to je zkrátka v horké Kalifornii nutnost. K nadstandardnímu prožitku si můžete pustit rádio či navolit cestu v navigaci a při zařazené ekonomické šestce brázdit nekonečné americké roviny.

Cory Ness

V nabídce Victory pro rok 2010 je řada inovací, například již zmíněný model Vision Tour doplněný o ABS. Dále jsou zde limitované edice ve stylu návrháře Arlen Ness a jeho syna Cory Ness. Tyto stroje se liší nejen špičkovým lakováním, ale i dalšími změnami navrženými oběma designéry, jako je třeba snížené odpružení pro Arlen Ness Victory Vision.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):



TOPlist