husqvarna_svartpilen_801_2




Speciály Kawasaki - letos nejširší nabídka

Kromě nových nebo modernizovaných modelů se s příchodem nové sezóny objevily v sortimentu značky také nové speciální edice celé řady motocyklů, které Kawasaki představila už v minulých letech. V některých případech vznikl speciální model pouhým přidáním originálního příslušenství, jinde je však vidět mnohem víc snahy.

Kapitoly článku

Například loňská novinka W800 - model, jehož design okouzlil všechny milovníky retro stylu už v základním provedení - dosáhl díky několika vzhledovým úpravám naprosté dokonalosti. Cafe Racer s eloxovanými ráfky, černými výfuky a matným lakem je již v prodeji.
Ve speciálních barvách letos přichází Z1000 i menší Z750R. Provední Black edition poznáte nejen podle černého matu, ale také díky klínu pod motorem, tankpadu a červeným polepům. Kapotovaná Z1000SX se včetně zadního kufru bude prodávat pod označenám City, pár bočních kufrů jí promění ve speciální edici Tourer.
Kryt sedla spolujezdce, racingový plexištítek a koncovka výfuku z produkce slovinského výrobce Akrapovič, se kterým Kawasaki před nedávněm navázala užší spolupráci - a na světě je speciální edice supersportu Ninja ZX-6R  nazvaná Performance.
Také malý Versys se letos objeví hned ve dvou specializacích. Do městského provozu je určena verze City, vylepšená o kryty rukojetí, vyšší plexi,. zadní top-box a polep nádrže. S cestovně orientovaným Versysem Tourer dostanete nad rámec standardní výbavy rovněž hliníkové blástry a tankpad s logem, kufry jsou v tomto případě boční a navíc opatřené ochrannou fólií. Padáky pomohou minimalizovat škody při nehodě, a rolny na kyvnou vidlici usnadní údržbu. Letošní novinka Versys 1000 byla coby cestovní model uvedena na trh rovnou včetně verze Grand Tourer se sadou tří kufrů, krytem rukojetí a tankpadem.
Ještě více turisticky zaměřený luxusní křižník 1400GTR sice má už dva kufry v základní výbavě, ale na dlouhých cestách není úložného prostoru nikdy nazbyt, a tak ve speciální edici Grand Tourer přichází s přidaným top-boxem, taškami do bočních kufrů a držákem navigace.
A že se dá cestovat i na takových strojích jako je VN900, o tom vás přesvědčí speciální edice Light Tourer. Nezbytná zavazadla uložíte do kožených postranních brašen, o celodenní jízdní komfort se postará velký plexištít, a když se výlet protáhne do pozdních hodin, přídavné světlomety vám ukážou kudy domů. Opěrka pro spolujezdce je samozřejmostí.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (22x):



TOPlist