yamaha_demo_tour




Heiwa Motorcycle

Japonská firma Heiwa Motorcycle se zabývá stavbou motocyklů a nedávno rozšířila svoje portfolio o nabídku historických anglických mašin, jako jsou např. značky Norton, Triumph, BSA atd.

Zřejmě vás napadne jednoduchá úvaha, že Japonci by měli stavět jen japonské motocykly, jako je Honda, Kawasaki, Suzuki nebo Yamaha. Ale když majitel firmy Heiwa Motorcycle má velkou vášeň pro motorky a ví, že na tamním trhu je poptávka po historických skvostech, jako jsou Hondy CB nebo Yamahy SR z let dávno minulých, rozhodl se stavět repliky anglických značek, o které je také velký zájem.
Vzhledem k velkému nedostatku originálních náhradních dílů se v Heiwa Motorcycle rozhodli, že budou na motorky implementovat co možná nejšetrněji současné díly z různých strojů a některé komponenty si nechávají vyrábět na zakázku.
Milovníci věrných přestaveb budou k produktům japonské firmy asi dost skeptiční, ale to je tak jediné, co jim zbývá, protože Heiwa Motorcycle má s nabídkou svých staveb velké úspěchy a řadu nadšených zákazníků. Další pozitivní ohlasy si mohli majitelé firmy poslechnout i na mezinárodní tuningové výstavě motocyklů v Jokohamě (Yokohama Hot Rod Custom Show). Navíc v současné chvíli se rozhodli využít velkého potenciálu na trhu v USA a otevřeli novou pobočku v Kalifornii.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (38x):
Motokatalog.cz



TOPlist